ДесиСлава сред гостите на Тази събота


ДесиСлава сред гостите на Тази събота

4040

На 26 юли от 8.00 часа зрителите на "Тази събота" ще се събудят в компанията на вицепрезидента на Република България - Маргарита Попова, която ще разкаже за предизвикателство да бъдеш жена в политиката.

След нея гости на Мариана Векилска ще бъдат журналистът Десислава Ризова и операторът Добромир Иванов, които ще споделят личните си истории, свързани с трагедията в Украйна след самолетната катастрофа, а по-късно в предаването Иво Недялков-Фараона ще говори за новите финансови пирамиди. Зрителите ще видят втората част от екслузивното интервю с Дарина Павлова, а гост в студиото на Диана Любенова ще бъде и един от треньорите в новия сезон на музикалния формат "Гласът на България" - ДесиСлава.

В "Тази неделя" на 27 юли от 8.00 часа екипът на предаването ще направи директни включвания от конгреса на БСП, на който левицата избира новия си лидер. Екслузивен гост на Мариана Векилска ще бъде Емилия Масларова, която ще сложи край на мълчанието. След нея в студиото ще влезе властелинът на времето, винаги усмихнатият синоптик - Емил Чолаков. В рубриката на Диана Любенова гости ще бъдат двама талантливи и успешни артисти – Ники Илиев и Саня БорисоваbTV ще излъчи последните за сезона издания на "Тази събота" и "Тази неделя" на 27 и 27 юли.

Ищар, Алекс Мика и Андреа Бочели пък ще гостуват в последното за сезона издание на "Cool..T" тази събота от 11.00 часа по bTV.

Преди да излезе в заслужен отпуск, водещата Петя Дикова ще посрещне в студиото Фики Стораро и гуруто на комбат тренировките Мартин Гаджев, които ще разкажат кога ходенето на фитнес става нездравословна мания? В студиото ще гостува и Яна Овчарова - дъщерята на бившия министър Румен Овчаров, за да представи дебютната си песен.

Световноизвестната певица Ищар ще говори за войната в Близкия Изток и защо толкова много обича България. И още една ексклузивна среща за зрителите на предаването - авторът на култовия румънски хит "Далинда" Алекс Мика ще сподели интересни неща около музиката и личния си живот. Само в "Cool..T"  зрителите ще видят и повелителя на ганста римите - американски рапър Тайга и неговото шоуто в Слънчев бряг, похвалиха се от екипа на предаването.  За финал ще бъде излъчена втората част на сбъднатата мечта на Дикова – ексклузивното ѝ интервю от дома на Андреа Бочели в Пиза.

И за да не липсва шоуто на своите фенове, bTV ще излъчва най-доброто от него през август - всяка събота от 11.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички