Кой спечели безплатен пропуск за концерта на Dream Theater


Кой спечели безплатен пропуск за концерта на Dream Theater

3267

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи концерта на Dream Theater в столичната зала "Фестивална" от 20.00 ч. на 26 юли, вторник.

Двама от вас получиха уникалната възможност да спечелят безплатен пропуск за мегашоуто. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

В кое известно нюйоркско студио е записан актуалният албум на Dream Theater?

Вярното е: "Коув Сити Саунд Студиос"

Честито на Виктория Кьосева и Вальо Топалов!

Бандата е в състав: Джон Петручи (китара), Джон Миунг (бас китара), Джеймс Лабри (вокал), Джордан Ръдес (клавир и континуум) и Майк Манджини (барабани).

Турнето е уникално за групата, защото няма да има подгряващи изпълнители и на сцената ще са само петимата музиканти. Именно затова то е озаглавено "Една вечер с Dream Theater". "Целта ни е да накараме хората да си прекарат наистина добре, да станат част от нашия свят за три часа. За радост на нашите фенове те не са просто пасивни посетители на концерти, а наистина много се забавляват и пеят заедно с нас. За нас това е перфектната публика, пред която да свирим. Затова и ще им дадем едно разтърсващо шоу! Винаги се опитваме да правим концертите си вълнуващи и за нас, и за публиката. Специално за това турне феновете ги очакват няколко специални изненади: нова сцена, съвсем нова визия и декори, както и обновен сет лист", обяснява аксменът Джон Петручи.

Албумът "Dream Theater", излязал през септември 2013, е записан в "Коув Сити Саунд Студиос" в Глен Коув, Ню Йорк, с продуцент Джон Петручи и миксиран от Ричард Чики (Аеросмит, Ръш). Дискът бележи нова глава в историята на групата, която е винаги готова за приключения. Той е първият композиран и записан с барабаниста Майк Манджини (присъединил се към бандата през 2010), който участва изцяло в творческия процес. Дръмърът години наред държи рекорда за най-бърз барабанист в света с 1203 удара в минута.

Сред клиентите на "Коув Сити Саунд Студиос" са светила от всички стилове - от Марая Кери и Ашанти, Дженифър Лопес и Марк Антъни, през Чийп Трик и Били Джоъл, та до Ел Ел Куул Джей и Спайро Джайра.

Кралете на прогресив метъла пристигат у нас след концерта си в Букурещ в ранните часове на 29 юли. Входовете на "Фестивална" ще бъдат отворени в 18.00 ч. За разлика от други концерти, на този няма да има подгряващи изпълнители. Очакванията са Джон Петручи и компания да се качат на сцената малко след 20.00 ч, като шоуто им ще продължи поне три часа.

Билетите за концерта на цени от 60 до 80 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Междувременно все още може да пробваш късмета си за:

- пас за лятното издание на "Обичам 90-те" в Лозенец

Повече - НА!

- безплатен пропуск за концерта на Тестамент (Testament)

Виж как ТУК!

Успех на всички!

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички