Императрицата на електро суинга Alice Francis отново в България


Императрицата на електро суинга Alice Francis отново в България

3806

Alice Francis (Aлис Франсис) пристига за ексклузивен концерт в The Lounge Bar, Свети Влас, от 23.00 ч. на 16 август, събота.

Императрицата на електро суинга ще се изяви с цял бенд като част от концепцията Summer Session Concerts по покана на Event Zone.

Електро суингът е добре познат на географската ни ширина и любим на много хора. Alice Francis, известна също като Miss Flapperty, е изтънчената кралица на новата суинг ера. Освен че гласът й разтапя поп музиката и я влива в ритъма на 20-те години на миналия век, певицата е изключително даровит текстописец.   

Въпреки нескритото възхищение, което изразява към Джозефин Бейкър, чарлстон модата и джаза, тя излиза от клишето на сдържано "ретро момиче". На сцената се старае не просто да влезе в романтичната визия на belle epoque културата, но и да "ръмжи" точно както предшествениците ѝ от 1920.

Alice се фокусира върху вокалите и сценичното поведение, докато за нейния бекграунд се грижат сър Chulmin-Yoo и Goldielocks.  Всъщност човекът, убедил Miss Flapperty, че колаборациятa ще роди нещо по-голямо от соловата ѝ кариера, е именно Goldielocks. Не минава много време и донът на електро суинга – Parov Stelar, оценява таланта на изпълнителката и нейната банда, като я кани на свое турне и прави ремикси на някои от популярните ѝ песни.

Francis ще представи и у нас известните композиции "St. James Ballroom"(http://www.youtube.com/watch?v=gHCgp-jA8SY), "Shoot Him Down", "Gangster Love" и много други.

Билети- на място в The Lounge Bar на цена от 25 лв.

Концертът e част от поредицата на Event ZoneSummer Session Concerts, заедно с Mo’Horizons, Submotion Orchestra, Touch Аnd Go, Белослава, Преслава Пейчева, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други.

За повече информация следете на: www.eventzone.bg и www.theloungebar.eu

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички