Испанската звезда Bebe с втори концерт на морето


Испанската звезда Bebe с втори концерт на морето

3720

Поради огромния интерес към концерта на испанската певица Bebe на плажа на Bash Bar в къмпинг "Градина" на 8 август, организаторите B•OK Entertainment насрочиха втора дата – във варненскиs клуб Cachaca следващия ден.

След като билетите за първата изява на вокалистката в София през 2013 бяха  изкупени само за седмица, а пропуските за събитието на 8 август са на изчерпване, екстравагантната изпълнителка се съгласи за втори концерт, също част от High Summer 2014.

Самата тя с голяма радост споделя, че няма търпение да се срещне отново с феновете си в България и е изключително щастлива, че те не спират да демонстрира голямата си любов и интерес към нея и музиката й.

Събитието на плажа на къмпинг "Градина" е двудневно и на 7 август с масивен лайв бенд на сцената ще се качат музикантите от Ъпсурт Live Band, Bobo & The Gang, Jahmmi Youth, Qvkata DLG, Atila, Chibook и още много други горещи имена от хип-хоп сцената у нас.

Билети за събитията могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, Tcketportal, TicketPro и на касите в партньорските мрежи.

Промоционалната цена на пропуските за концерта на Bеbe във Варна е 30 лв., но  количествата са ограничени.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички