Как се доказва любовта - в Революция Z тази вечер


Как се доказва любовта - в Революция Z тази вечер

3980

Престъпните планове на Цеков и Пешева достигат нови нива в поредния епизод на "Революция Z", който ще бъде излъчен по bTV Cinema от 20.00 часа тази сряда, 30 юли.

Ролевите изпълнения очевидно прилягат и на двамата, но престъпният адреналин понякога ескалира в ревност и много опасности.

Връзката на Ани с персонажа на Тодор ГаджаловВлади, става все по-дълбока. Той я забавлява, води я на специални места с ВИП достъп, като например снимачната площадка на ситкома "Домашен арест".  А през това време нейната действителност се движи като паралелен свят на действията на Тино.

Междувременно Фипо ще установи контакт с нова "интелигентна раса". Извънземните предизвикват неговото въображение и възможности, а единственият, с когото може да сподели откритието, си е Криси. Дали тя ще му повярва и ще подкрепи усилията му или ще го остави в клопката на самотната фантазия?

Връзката на Мира и Боби е на ръба на разрухата. Преживели толкова препятствия, един от двамата трябва да предприеме сериозна крачка в името на любовта. Но на каква жертва са склонни влюбените? Същото е положението и при Савов. Физикът ще получи подкрепата на децата, ще намери и подходяща сцена, от която да заяви чувствата си.

Какво ще се случи с двете двойки?

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички