6-часови сетове от Nicole Moudaber и Fedde le Grand на Solar


6-часови сетове от Nicole Moudaber и Fedde le Grand на Solar

3679

Nicole Moudaber и Fedde le Grand са поредните звездни гости в афиша на Solar Summer 2014.

Британската техно кралица от нигерийски произход ще се изяви на Cacao Beach на 1 август, петък, партито на легендарния Fedde le Grand е следващата вечер.

Според обявеното, и двамата ще представят 6-часови сетове на морския бряг, посрещайки заедно с феновете магията на изгрева.   

"Диджействането за мен е повече от обикновено нещо, с което се занимавам. То ме пренася в друг свят, където музиката ме пречиства и ми дава свободата да бъда такава, каквато съм – дете на Вселената", споделя Nicole. Всеки един от дестте трака в албума на любимката на Carl Cox - "Believe", който излезе на музикалния пазар през май тази година, е палитра от умело съчетани техники и стилове. Проектът е направен в колаборация с Adam Beyer. Екзотичната нигерийка признава, че свободата на духа и въображението в диска се отразяват в преливането на техно, хаус, дийп хаус и тек хаус ритми.

Като диджей и продуцент, Fedde le Grand не спира да експериментира. Неслучайно холандецът е сред  най-ярко открояващите се фигури в бързоразвиващата се електронна музика. Неговото влияние се усеща в целия електронен ландшафт, а креативните му ритми, мелодии и груув бликат от цялата му продукция. Парчето "Put Your Hands Up For Detroit" моментално се превърна в хит и заля всички международни класации, откъдето и до днес Fedde не излизал дори и за миг. "Let Me Think About It" и "The Creeps", наред с ремикси за Will.i.am, Robbie Williams и Madonnа, затвърдиха славата му на един от най-добрите и талантливи диджеи. От 2012 личното му радиошоу Dark Light Sessions вече се предава в цялото земно кълбо, а този 60-минутен седмичен микс е сред най-чаканите и слушани в света.

Билетите за Solar Summer се продават в мрежата на Eventim, в клуб "Ялта" и на Cacao Beach.

Програмата:

9 август - Marco Carola (5 hours set)
10 август - Armin Van Buuren, Julian Jordan
15 август - Mark Knight (6 hours set)
16 август - Jamie Jones, Shaun Reeves
22 август - Loco Dice, Benny Rodrigues, Hector
23 август - Sandy Rivera, Sonny Fodera
29август  - Victor Calderone (6 hours set)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички