Британският ню диско и хаус диджей Matt Fear ще пуска в Каваци


Британският ню диско и хаус диджей Matt Fear ще пуска в Каваци

3664

Клуб "Алкохол" в къмпинг "Каваци" ще е домакин на първата визита у нас на Matt Fear.

Британецът пристига за сет на 2 август.

Matt Fear е сред изгряващите звезди на британската сцена за електронна музика. Неговата кариера като диджей започва преди четири години, когато заявява големия си потенциал в едни от най-популярните жанрове в Европа - ню диско и хаус.

Артистът от Лийдс стана известен с ремикса на "On The Road" от Lee M Kelsall, който попада в How Waves на Jamie Jones и Lee Foss и достига до Top 10 в Beatport. От тогава неговата популярност на хаус сцената продължава да расте лавинообразно. Диджеят се справя отлично на сцената, което личи и в градацията на неговите тракове през последните няколко години.

Едни от най-уважаваните лейбъли в електронната сцена като Nurvous Recordings и Resonance Records включват негови парчета като топизпълнения в своите класации. Младият диджей вече има участия по цял свят, включително Русия, Бразилия, Норвегия, Италия, Франция, Испания, Индия и Еквадор. Matt често се изявява в родината си, включително и в едни от най-големите клубове за електронна музика в световен мащаб – лондонските Ministry Of Sound, XOYO и Electric Brixton. Българската публика ще се наслади на "страховития" му танцувален  сет, който ще продължи до изгрева.

Билети за събитието, осъществено с подкрепата на Smirnoff, се продават на цена от 15 лв. в Тicketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички