Кой ще танцува на Обичам 90-те в Лозенец


Кой ще танцува на Обичам 90-те в Лозенец

3974

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели "Коко Ейджънси" и радио "Енерджи", организиращи тазгодишното ексклузивно лятно издание на "Обичам 90-те" в крайморското село Лозенец на 9 август.

Двама от вас получиха уникалния шанс да е сдобият с безплатен пропуск за събитието. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кое издание на "Обичам 90-те" се проведе в столичната зала "Фестивална" през юни?

Вярното е: Трето

Честито на Пауна Цветкова и Тони Минов!

Деветдесетарското парти събра в столичната зала "Фестивална" през юни над 6 000 души, които възторжено приветстваха участниците, сред които East 17, C-Block, Masterboy,  E-Type и рапърът Nana. Именно по време на неговото изпълненение бе огласено и събитието в Лозенец с  участието на знаковите Jenny от Ace Of Base, рапърите Ice MC, Nana и други.

Междувременно, стана ясно, че тъмнокожият изпълнител ще представи на изявата си в летния театър на Лозенец своето най-ново парче. "Amazing" е записана със специалното участие на DJ Stutter от Дубай. Изненадите от негова страна не спират до тук. В интервю, дадено за организаторите, вокалистът сподели, че скоро ще снима и видео към общ проект с певицата DesiSlava, с която ги свързва дългогодишно приятелство. Освен с нея той планира да запише и съвместно парче с Vessy Boneva.

Билети за лятното издание на "Обичам 90- те", чийто начален час е 20.00, може да откриете в мрежата на Eventim и техните партньори цена от 35 лв.  На място в деня на концерта пропуските ще струват  40 лв.

Изпълнение на Ice MC от първо издание на "Обичам 90-те"

https://www.youtube.com/watch?v=IvtfcI6j3aY

Изпълнение на Nana от третото издание на "Обичам 90-те"

https://www.youtube.com/watch?v=bYvlAm6pHtU

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички