D2 и Ели Брусарска (Ice Cream) влизат в Революция Z


D2 и Ели Брусарска (Ice Cream) влизат в Революция Z

4514

Фипо ще изненада приятелите си с напълно нова визия в поредния епизод на "Революция Z", който ще бъде излъчен по bTV Cinema от 20.00 ч. днес.

Но промените не се ограничават само до външността – притеснителният барабанист ще се превърне в самоуверен купонджия. Докато Димитрова прави планове за обзавеждането на "любовното гнездо", Дънкан брои пачките от нейния заем. Маринова обаче ще се намеси в точния момент. А последващите събития ще бъдат толкова драматични, че ще причинят припадък на младата учителка по литература.

Междувременно, Тино и Ани продължават да отричат чувствата си и да се придържат към приятелската самозаблуда. Те ще отидат на концерт на любимата си група – D2, което ще се окаже съдбоносно за взаимоотношенията им. Но докато вокалистката изяснява чувствата си към Влади и Тино, ще се случи нещо много лошо и необратимо.

Цеков ще се заеме с нова важна мисия – да организира ергенско парти за Савов. За да докаже, че може да се забавлява лудо, директорът ще трябва да преодолее убежденията си и да набави леки наркотици.

Той ще вложи много старание и дори ще уреди екзотичен танц на Ели Брусарска от Ice Cream (на снимката).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички