Кой спечели безплатен пропуск за концерта на Тестамент


Кой спечели безплатен пропуск за концерта на Тестамент

3711

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели Loud Concerts, организиращи първия концерт на Тестамент (Testament) в София. Както е известно, събитието е в зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 11 август.

Двама от вас получиха уникалния шанс да е сдобият с безплатен пропуск за металиадата.  Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният албум на Тестамент?

Вярното е: "Dark Roots Of Thrash

Честито на Ася Мерсимова и Преслав Каменов!

Актуалната българска метъл банда Downslot ще бъде съпорт на гостите в "Универсиада". Създадената през 2008 година група е в състав: Иван Делибалтов – китари, Васил Андонов – китари, Стоян Илиев – барабани и Илиян Шиклов – бас/вокали. Формацията има един албум - "God Is War" (2012), и многобройни почитатели на тежката музика благодарение на десетките концерти из цяла България.

След приключване на настоящата си европейска обиколка, Chuck Billy, Еric Peterson, Alex Skolnick, Gene Hoglan и Steve DiGiorgio ще се съсредоточат върху създаването на нов албум, като се надяват той да бъде издаден в началото на следващата година.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички