Първото европейско турне на Sevi завърши славно в Зайчар


Първото европейско турне на Sevi завърши славно в Зайчар

4734

Време беше музикантите от Sevi да покажат какво могат и на международна сцена.

След като подгряха Europe на фестивала в Каварна това лято и станаха избраници на международното жури, музикантите се отправиха на своето първо турне извън България.

Както MySound.bg своевременно огласи, бандата се изяви в Италия, Гърция и Сърбия между 18 юли и 2 август. Седем бяха датите в обиколката, която стартира от Аспровалта (Гърция ), премина през Северна и Централна Италия и завърши в Зайчар (Сърбия) на 2 август.

Там бандата свири непосредствено преди прочутата сръбска група Riblja Čorba на най-стария фестивал в Европа - Gitarijada, и спечели сърцата на публиката. Минути преди да се качат на сцената, българите дадоха ексклузивно интервю за BEST TV Сърбия.

Sevi стана първата наша група, стъпила на фестивала Pirates Оf Rock в Малеско (Италия). Преоблечени като пирати, рокаждиите се превърнаха в сензацията на фестивала.

В Гросето (Тоскана) в съвместен концерт с италианския певец и композитор Пино Биаджоли родната формация представи най-новия си сингъл "On My Own", написан от Светлана Близнакова и Пино преди близо 8 години в италианска версия.

Музикантите споделят, че са заредени с много приятни емоции от турнето, а топлото посрещане на публиката навсякъде ги радва най-много.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички