D2 обявиха победителите в конкурса за ремикс на Феникс


D2 обявиха победителите в конкурса за ремикс на Феникс

3770

След ожесточена битка между 25 диджеи и продуценти, победителят в конкурса на D2 за ремикс на хита им "Феникс" вече е ясен.

Дийп хаус версията на Silver Иванов спечели най-голяма подкрепа от феновете на бандата. Silver Иванов е сред водещите имена на новото поколение хаус диджеи у нас, който, освен че е бил зад пулта във всички важни български клубове, има в актива си участие в най-големия европейски форум за електронна музика Amsterdam Dance Week.
Като продуцент записва за италианския лейбъл Stereophonic. Според регламента на играта Silver Иванов получава голямата награда в конкурса – джаджата мечта за всеки електронен продуцент Ableton Push, но D2 се възползват от правото си сами да изберат официалния ремикс на "Феникс" и техният фаворит е този на диджея KrisMaster."В конкурса търсехме по-мощен и клубен саунд и именно тази версия най-много се доближава до това, което си представяхме, че ще чуем", коментира Митко Кърнев избора на бандата и добавя, че никак не било лесно да се спрат само на един ремикс, защото всички версии на парчето, които получили, са били много интересни.

Двата варианта на "Феникс" - официалният ремикс на KrisMaster, и предпочетената от  публиката версия на Silver Иванов ще получат специално разпространение към всички диджеи и клубове у нас, заедно с бонус – ремиксът на един от другите финалисти - DJ Rossko. Въпреки че явно имат доста фенове на хаус сцената, рокаджиите засега не планират участия в електронни клубове, а вместо това продължават с лятното си турне из рок сцените в страната.

Ремиксите на "Феникс" може да чуете на адрес:
https://www.youtube.com/watch?v=5gHf35AS8u8&list=UUPXxloVtrrFt85cxjsG3h7g

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички