Суинг зад Народната библиотека тази събота


Суинг зад Народната библиотека тази събота

4762

Дойде време за поредното издание на Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party и нова порция страхотна музика, винтидж мода и спиращи дъха танци.

Тhe Smugglеrs Соllеctivе пак канят на емблематичното парти в сърцето на един от най-красивите столични паркове тази събота, 9 август.

Четвъртото събитие от популярната серия Smugglers Swing Club ще се проведе отново в прекрасната лятна градина на "Once Upon A Time ... Biblioteka". Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще пренесе посетителите си в Златната ера на суинга и рок-ен-рола за един следобед, изпълнен с много музика, танци, ретро щандове и прохладни коктейли.

Присъстващите ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от суинг, джаз, рок-ен-рол, рокабили и дуу-уоп музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от диджеите от The Smugglers Collective.

Освен страхотна музика и емоции, градинското парти ще предложи на посетителите си и:

- Винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим.
- Базар с множество щандове с ретро аксесоари, бижута и дрехи на различни столични бутици и винтидж марки.
- Разхлаждащи напитки и коктейли.
- Голям щанд с вкусните къпкейкове на Take A Cake
- Гостите на винтидж пикника ще имат възмосността да поспортуват с федербал, волейбол, скачане на въже, фризби и други
- Всички желаещи ще могат да се впуснат във вихъра на танца и да научат основни стъпки по време на тематичния Charleston уъркшоп, организиран от инструкторите на Lindyhop.bg.

За повече подробности, а и за музикално и модно вдъхновение, следете събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1443944632547160/

Входът за Smugglers Swing Club на 9 август е напълно свободен. Събитието е достъпно за домашни любимци при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината!

Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party, осъществено с разхлаждащата подкрепа на Somersby, ще започне в 15.00 ч.

"Once Upon A Time ... Biblioteka" (Summer Garden) се намира на гърба на Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий".

Smugglers Swing Club Facebook page:

https://www.facebook.com/SmugglersSwingClub

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички