Waka Flocka Flame сред вдигнати ръце за финал на 359 HipHop Hell


Waka Flocka Flame сред вдигнати ръце за финал на 359 HipHop Hell

3953

Waka Flocka Flame закри 359 HipHop Hell Tour 2014 със страхотно шоу.

Както MySound.bg нееднократно писа, актуалният американски хип-хопър гостува в Dance Center Mania в Слънчев бряг на 7 август.

Именитият гост пя сред феновете си, с които танцува и се снима. Това беше един от най-силните лайфове, правен някога от американски рапър в България, свидетелстват почитатели на черните ритми, присъствали на събитието.

А Waka Flocka Flame ги зарадва, като гръмна над 10 бутилки шампанско Henkell в тълпата.

Над 1 000 се бяха събрали да чуят не само него, но и любимите си български  изпълнители - Alex P, Sarafa, E.C.C.C., Dee, X, Kriminal & Hoodini, Studenta, Troi, Thracian и Boyana.

Те бяха поканени от Waka Flocka Flame преди участието си във VIP бекстейджа, където се снима с тях. Само няколко часа след кацането си в София, американецът пристигна в Св. Влас и се отдаде на заслужена почивка преди шоуто. Той и голяма част от българските звезди влязоха в открито море с яхта. Пътуването бе специален подарък от Марина Диневи, осигурили луксозното пътуване на зведите. В неговия край звездата заяви, че е влюбен в България и смята да поостане за по-дълго в страната ни.

"Адското" турне обиколи 8 града и представи 8 незабравими шоута. Вероятно най-успешното хип-хоп събитие на годината даде силна заявка и относно предстоящия старт на 359TV през есента. Няколко хиляди човека посетиха турнето, а организаторите имат специална изненада - тази година ще се проведе първото 359 HipHop Winter Tour, естествено продължение на лятното издание. Скоро ще бъдат обявени и артистите, които ще участват в зимния тур на медията.

Повече новини, дневници и снимки от шоутата може да видите на www. 359tour.bg, както и във Facebook страницата на медията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички