Ани и Мира делят позицията на вокалист в Революция Z


Ани и Мира делят позицията на вокалист в Революция Z

4369

Всички ще бъдат много щастливи, че гласът на Ани се е върнал.

Мира обаче ще се окаже в деликатна ситуация, след като буквално е спасила групата от разпад и е осигурила изява на голяма сцена. Дали двете момичета ще стигнат до компромисно решение в името на музиката или конкуренцията ще надделее, ще стане ясно от поредния епизод на "Революция Z"?

Боби също ще преживее неприятната тръпка на ревността. Но този път обектът ще бъде по-различен. Новият ученик Стефан (Христо Михалков) ще покаже отлични музикални умения, които ще притеснят басиста. Фипо също не е доволен от вниманието на новия към Криси и за първи път ще се усъмни в пацифизма си. Тино пък ще се ядоса от факта, че всички правят планове за след училище. И те не поставят "Революция Z" на първо място.

В новия дом на Цеков и Пешева припламват първите искри на семейни конфликти. Емилия авторитарно взима всички решения и потиска Богомил. Но това не е единственият проблем на директора – той започва мащабно разследване за самоличността на бащата на детето на Маринова. А основният заподозрян е Савов.

Дали ще разкрие истината и ще поеме ли физикът отговорност за бебето, ще стане ясно в поредния епизод на "Революция Z" от 20.00 ч. часа на 11 август.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички