Bedroom Beach хвърля ръкавицата на Victoria Secret


Bedroom Beach хвърля ръкавицата на Victoria Secret

3865

Дали ще е повече copy или повече paste на световната марка Victoria Secret, гостите на клуб Bedroom Beach в Слънчев бряг ще преценят сами, след като се насладят на предложената ретроспекция на едни от най-запомнящите се визии през годините от ревютата на известната марка.

По време на шоуто Copy - Paste Victoria Secret на 15 август ще дефилират 13 български модели за периода 2000-2013, модели, които не отстъпват по красота на известните образци на Victoria Secret.  Автор на моделите е дизайнеката Донка Боева, чието дело са костюмите за всички тематични партита на Bedroom Beach.

Защо е цялата тази имитация? Защото дори копирането изисква умения - с всичките им трудности и подводни камъни. Пък и съдържа креативен елемент. Добрите имитатори също са творци, измъкват се организаторите.

Същото важи и за добрите диджеи. Верен на политиката да предлага на своите гости само най-качествени артисти, клуб Bedroom Beach поверява на белгийския диджей Kolombo диригентската палка за музикалната атмосфера на модното дефиле. Наскоро той издаде своя дебютен албум "Mugwump". Подбрани парчета от него ще прозвучат вечерта на 15 август. Помощник на госта зад пулта ще бъде резидентът на клуба - DJ Mascota.

Кой е DJ Kolombo

Роден като Оливие Грегоар, той е сред най-активните артисти от международната диджейска гилдия и се е доказал през годините не само в родната си страна, но и извън нея. Под различни творчески псевдоними Kolombo експериментира многократно в най-различни жанрове. Може да се похвали с огромна дискография, която съдържа и някои от най-добрите електронни парчета в света. Най-яките си ремикси за лейбъли като Kompakt, Noir Music, Turbo, Eskimo, Future Classic, Systematic и Boxer той прави под това артистичното име.

През по-голямата част от годината, подобно на гълъб, както се превежда псевдонимът му, Kolombo е в постоянно движение и забавлява като диджей почитателите си от Бразилия и Мексико - до Русия. Заедно със своя партньор Жером притежава и собствена продуцентска къща - Loulou Records, чрез която двамата издирват и промоутират изгряващи таланти, сред които Mandy, Richy Ahmed, Solomun, Ivan Smagghe , H.O.S.H, Wally Lopez и Chlое.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички