Marco Carola и Armin van Buuren събраха 12 000 на Solar Summer


Marco Carola и Armin van Buuren събраха 12 000 на Solar Summer

3665

Пореден паметен и впечатляващ уикенд за Solar Summer 2014.

Най-големият фестивал за електронна музика на Балканите този път събра рекордните 12 000 души за Marco Carola (9 август) и Armin van Buuren (10 август). Екзалтираните фенове танцуваха до сутринта заедно с величията на електронния саунд.

Съботната вечер стартира ударно с участието на Philip Chernikov, който се погрижи за засилването на положителните танцови вибрации преди появата на Marco Carola. Италианецът не пощади родните фенове нито за секунда. Той заля морския бряг с мощна техно вълна, която вдигна публиката и я остави на своя гребен до ранни зори.

На следващия ден световнопризнатият и обичан диджей Armin van Buuren за пореден път оправда доверието и уважението на българската публика с емоционалeн и паметeн сет. Специално изграденото и разширено пространство на Cacao Beach едва успя да събере всички фенове на транс диджея. Хиляди танцуваха цяла вечер с високо вдигнати ръце, осветени от ярката светлина на уникалното природно явление "супер луна", което засили магията от музиката. Armin удължи сета си, за да изпрати нощта и посрещне изгрева с любимата си публика, която имаше честта да бъде част от последното му участие за сезона. Освен подкрепата на присъстващите, холандецът бе в компанията на съпругата си, танцуваща неотлъчно до него.

"За мен беше огромно удоволствие и радост да споделя последното си парти за лятото точно с българската публиката. Енергията и заряда, който носи, е несравним. Благодаря на всички, които направиха това възможно, и с нетърпение очаквам следващата ни среща", сподели Armin броени минути след като слезе от сцената.

Преди госта зад пулта се качиха младите и талантливи надежди Julian Jordan, Stefan Popov и Runo, които нажежеха обстановката и подготвиха публиката за появата на суперзвездата.

Mark Knight и Jamie Jones в компанията на Shaun Reeves ще забавляват купонджиите  следващия уикенд.

Билети за Solar Summer 2014 - в мрежата на Eventim.bg, в клуб "Ялта" и в клуб Cacao Beach.

Програма на Solar Summer 2014 до края на август:

15 август - Mark Knight (6 hours set)
16 август - Jamie Jones, Shaun Reeves
22 август - Loco Dice, Benny Rodrigues, Hector
23 август - Sandy Rivera, Sonny Fodera
29 август - Victor Calderone (6 hours set)

Снимки от Solar Summer 2014 - в секцията "Галерия"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички