Третият Балкански мотосъбор форсира с мръсна газ в Копривщица


Третият  Балкански мотосъбор форсира с мръсна газ в Копривщица

4042

Третият  Балкански мотосъбор ще превърне градския стадион в  Копривщица в арена на класически рок-ен-рол на 15 август, събота. 

Рокабили , мотоциклети , pin-up момичета от Sweet Me Up Boutique и Sailor Jerry Rum очакват посетителите с вдъхновение от най-добрите петдесетарски традиции за интригуващо шоу, наречено Rockabilly Night.

Това е откриващата вечер на двудневния Балкански мотосъбор, организиран от Atrox Motorcycle Clan. В един от най-красивите български градове ще се съберат над  1 000 уникални мотора. Страхотно настроение, забавления и атракции обещават организаторите.

Същата вечер ще има концерт на The Bullets. Гръцката рокабили банда се завръща отново при своите български фенове с огромна, зареждаща доза рок-ен-рол, сърф и гаражен саунд, основан на рокабилито.

Съорганизатори  са Rockabilly.bg, порталът за рок-ен-рол и винтидж култура, който отново се включва с подгряващ  диджейски сет .

Традиционните мото игри и веселия ще са неотменна част от вечерта,  отделено е и специално внимание за дамите. Те ще могат да направят своите тематични pin-up прически и грим при стилистките на Rockabilly Night, господата също могат да оформят своя "помпадур".

Sailor Jerry Rum ще бъде представен със специална промоция, което означава... много коктейли с карибски спайс ром...през цялата нощ!

The Bullets е една от групите с най-дълго присъствие (и най-популярната!) на гръцката рок-ен-рол сцена. Четворката е формирана в Източен Солун през далечната 1988: www.thebullets.gr . Go Citizen (http://gocitizen.net/news/support_the_bullets-149.htm#more-149 ) откриват The Bullets за българската сцена още през 2008, а това е шести концерт на групата в България.

Третият  Балкански мотосъбор започва в 19.00 ч.

Вход за двата дни на събитието  - 15- и 16 август, е  8 лв. Пропуските се продават на място, като в цената е включено и ползване на къмпинг зоната.

Квартири и настаняване в Копривщица:
http://www.koprivshtitza.com/

Повече информация за събитието:  www.rockabilly.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички