Lоcо Dice и Sandy Rivera в предпоследния уикенд на Solar Summer


Lоcо Dice и Sandy Rivera в предпоследния уикенд на Solar Summer

3372

Предпоследният вихрен уикенд предстои в клуб Cacao Beach, Слънчев бряг.

Както MySound.bg нееднократно писа, в афиша на най-големия фестивал за електронна музика на Балканите, Solar Summer 2014, ще се изявят Loco Dice (22 август) и Sandy Rivera (23 август). Benny Rodrigues, Hector и Sony Fodera също ще допринесат за адреналина на присъстващите.

Петък вечер на ход е Loco Dice, диджей и продуцент, който може да обърка с променливите си настроения, приливи и отливи, които обаче въпреки всичко следват една конкретна посока в музикално отношение. Dice издава в каталога на маститите лейбъли и проекти като M-nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty и Cocoon. Неговото деликатно усещане към атмосферично и в същото време солидно звучене, повлияно силно от хип-хоп вълната през 90-те, е отличителен белег за сетовете му.

Преди неговата поява на 22 август обаче зад пулта ще се развихри Benny Rodrigues. Артист с португалски корени, който изключително бързо става част от голямото талантливо семейство на холандските диджеи. Rodrigues ще миксира грууви и фънк ритми с тек-хаус, минимъл и ейсид звучене.

Hector пък ще демонстрира премерено чувство за баланс и усет към експериментите, смесвайки различни стилове в зависимост от реакцията на публиката и духа, който се носи на дансинга. Той фокусира сетовете си върху енергичната, прецизна и одухотворена музика, а резултатът от опита, придобит от Лондон през Ибиса до Берлин, ще видим в късните петъчни часове.

Съботната нощ ще бъде посветена на един от любимите американски диджеи - Sandy Rivera, добре познат на българските фенове. Той стартира професионалното си развитие едва на 13 години в испанския квартал на Ню Йорк. Rivera експериментира хвърля в шейкъра  фънк, хип-хоп, електро и хаус. Именно тази експлозия го отвежда до голямата световна клубна сцена. След издаването на втория си албум "Trouble", работи върху миксирането на продукции на Craig David, Moby, Fedde le Grand и Everything But The Girl. С второто десетилетие на 21-ви век името на Sandy Rivera се свързва с музикални жанрове и елементи, които карат хората да се заслушат и изследват всеки звук. Точно такъв очакваме да се появи и на 23 август на сцената на Solar Summer 2014.

В партито ще се включи и Sonny Fondera. Макар роден и израснал в Австралия, диджеят прекарва времето си между Великобритания и Ибиса. Стартирайки своята кариера като музикален продуцент, той бързо се нарежда сред  най-младите и бързо напредващи хаус диджеи. Работил редом до артисти като Mark Farina, Derrick Carter, Jay-J, Inland Knights, Audio Jack, James Curd, Fodera блести и привлича вниманието с качествени хаус сетове, които миксира с елементи от джаз, фънк до хип-хоп и всичко между тези стилове.

Изявите на гостите са с подкрепата на Finlandia.

Victor Calderone ще закрие фиестата със сет на 29 август.

Билетите за Solar Summer се продават в мрежата на Eventim.bg, клуб "Ялта" и клуб Cacao Beach.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички