Билетите за концерта на Dubioza Kolektiv на привършване


Билетите за концерта на Dubioza Kolektiv на привършване

5351

Билетите за концерта на Дубиоза Колектив (Dubioza Kolektiv) са на привършване, информираха от екипа на "Строежа", по чиято покана пристига популярната банда от Босна и Херцеговина.

Както MySound.bg вече писа, изявата й е в столичния клуб "Маймунарника" на 29 август.

500 промо билета бяха изчерпани още преди Нова година. Събитието гони рекордна посещаемост в иначе най-големия като капацитет клуб в София. Организаторите са предвидили емисия от 2 000 пропуска, като се обсъжда пускането на допълнителен брой. Към момента сцената в Борисовата градина два пъти е привличала едновременно около 2 300 души - на концертите на Уикеда и Светльо & The Legends.

Последните изяви на Дубиоза у нас бяха през март 2013, когато групата свири в два поредни дни в пълния до краен предел клуб Mixtape 5, събирайки над 1 500 души, а помежду направи дневен таен лайв в подлеза на Софийския университет.

С изминаването на всяка година формацията се превръща в една от най-известните и значими съвременни балкански групи. Само да началото на ноември тази година тя има обявени над 30 шоута в множество държави – Германия (10 концерта!), Швеция (4 концерта), Австрия, Чехия, Испания, Италия, Словения, Сърбия и България.

Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цена от 25 лв., като на самата дата и на място ще струват 30 лв. Пропуски се продават в касите на "Строежа", "Маймунарника", в "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец". Билетите, закупени от Ticketstream.bg преди приключването на дейността на компанията, важат напълно и без презаверка. С цел улеснен пропусквателен режим, на входа на клуба ще бъдат специално обособени отделни коридори, които ще бъдат обслужвани от екипи и на двете компании. Препоръчва се предварителното закупуване на пропуски.

Гостуването на Дубиоза в София се осъществява с подкрепата на Bushmills.

Линк към събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/614431935280160/?fref=ts

Поздрав за бългаските фенове от Дубиоза Колектив:
https://www.youtube.com/watch?v=axl9eZPJiMw&feature=youtu.be

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички