Тони Стораро и Зафирис Мелас заснеха Приятели в Гърция


Тони Стораро и Зафирис Мелас заснеха Приятели в Гърция

6059

Тони Стораро и Зафирис Мелас (Zafiris Melas) заснеха в Гърция видео към общата си песен "Приятели".

Премиерата на клипа ще се състои в ефира на ФЕН ТВ на 25 август (понеделник).

Изпълнителите реализираха снимките на полуострова Халкидики, който предлага безброй красиви кътчета. Режисурата на лентата е на екипа на Front Line Cinema. Видеото е заснето във формат 4K.

Тони Стораро не крие, че е много развълнуван от предстоящата премиера. "За мен това е една сбъдната мечта! Още не мога да повярвам, че имам записан дует с един от най-любимите ми изпълнители, на когото съм се възхищавал и от когото съм се учил цял живот. Нямам търпение да представим общата ни песен със Зафирис Мелас, както и видеото към нея. Аз лично съм много доволен от крайния резултат и вярвам, че проектът ще има успех", сподели Човекът-глас.

Звездата на Diapason Records и гръцкият му колега ще представят общата си песен и по време на техния съвместен концерт в ресторант "Каручката", Слънчев бряг, тази събота, 30 август.  Идеята за съвместната песен се появи по време на съвместната изява на двамата  в зала 1 на НДК през март. Оттогава те се срещаха няколко пъти и накрая откриха подходящото парче. Записите бяха осъществени в известното студио Lyricon в Гърция, където записват много други звезди. В проекта  се включиха някои от най-талантливите музиканти в южната ни съседка, сред които и цигуларят от бенда на Никос Вертис.  "Приятели" Стораро и Мелас пеят на български и на гръцки.  Вижте клипа тук:

https://www.youtube.com/watch?v=jQyeKbIhgP4

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички