Андреа Бочели пристига със 150 души екип на 30 август


Андреа Бочели пристига със 150 души екип на 30 август

3812

Андреа Бочели идва в България с екип от 150 души – мениджъри, асистенти и техници.

Най-обичаният тенор в света ще кацне на летище София с частен самолет късно вечерта на 30 август – ден преди грандиозното събитие на стадион "Българска армия". Маестрото пристига в нашата столица с директен полет от  Краков (Полша) веднага след концерта си същата вечер там.

Бочели ще отседне със семейството си в петзвезден VIP-апартамент, който беше избран по-рано. Едно от специалните му изисквания е стая за репетиране със специфично електрическо пиано, което ще бъде докарано от Германия. Друго пиано, този път за гримьорната на стадиона, ще бъде доставено от Великобритания.

Маестрото е на специална диета с различни ястия за всеки ден от седмицата. В неделя менюто му включва пилешко, риба, плодове и зеленчуци. Сред по-специфичните изисквания е гримьорната му да бъде оборудвана с овлажнители за въздух, които да поддържат определена температура.

Концертът на Бочели на 31 август ще бъде едно от най-грандиозните събития в страната ни за последните десет години. 150 тона оборудване, звук, осветление и видео ще бъдат вкарани с 20 камиона на стадиона. Сценaта е проектирана с два метра по-дълбока, за да побере всички музиканти – над 130 души от Оркестъра и хора на Класик FМ. Специално за звука ще бъдат изградени четири кули, за да може от всяко място на стадиона да се чува еднакво и кристално чисто. Допълнително е направено всичко възможно, за да има чудесна видимост към сцената – ще има една огромна видеостена и две странични, на които всички зрители ще виждат всичко, което се случва в детайли. Самата сцена е с впечатляващи размери – цели 70 метра, заедно с колоните, стените и 24-метров покрив, и е напълно съизмерима с тези на най-големите поп и рок звезди. Изграждането на сцената вече започна.

Организатoрите от European Event Service пуснаха в продажба 1700 допълнителни билетa, от които 200 VIP. Първоначално предвидените бройки от най-скъпата категория бяха изцяло изчерпани, а интересът продължава да е изключително голям. В Eventim са получени запитвания за закупуване на VIP-пасове от множество заможни българи, различни фирми, посолства, както и бизнесмени и знаменитости от съседни държави като Сърбия, Румъния и Турция.

Новите VIP-места - точнo 200 на брой на цена от 300 лв., са отделени на специална платформа с отлична видимост към сцената. За VIP-гостите са предвидени стилни маси и столове, които ще превърнат концерта в специално изживяване, което ще се помни цял живот.

Както MySound.bg писа, преди това бяха пуснати в продажба и още 2 000 билета от всички ценови категории, които също се оказаха недостатъчни да задоволят огромния интерес на родната публика. Шест ценови категории бяха изцяло изчерпани, затова организаторите  спешно добавиха нови 1 500.

Последните останали бройки могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на http://www.eventim.bg/bg/bileti/andrea-bocelli-sofia-bulgarian-army-stadium-674342/performance.html и http://andreabocelli.com/tickets.

След като и тези пропуски бъдат изчерпани, вече няма да има възможност за сдобиване с пас за едно от най-грандиозните събития в страната ни за последните десет години.





Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички