Фестивалът на цветовете в Пловдив с фото изложба и конкурс


Фестивалът на цветовете в Пловдив с фото изложба и конкурс

3819

Третото издание на Фестивала на цветовете в Пловдив на 13 септември ще бъде предшествано от конкурс за снимка и тематична фото изложба, която ще краси главната улица в града от 25 август до 14 септември.

Организаторите от Coco Agency обявяват конкурс за най-оригинална снимка, направена по-време на софийското и бургаското издание на фестивала, с която да вдъхновят и пловдивчани да се присъединят към най-цветното събитие в България.

Най-оригиналните 10 снимки, според организаторите и екип от професионални фотографи, ще бъдат включени в 3-седмична изложба на Фестивала на цветовете на главната пешеходна улица в Пловдив, а авторите им ще получат 2 покани за събитието в града на тепетата на 13 септември.
 
Условията за участие в конкурса могат да бъдат намерите във Фейсбук страницата на фестивала https://www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria.

Sofia Cartel (Danolite vs Vida), индийски артисти и танцьори и още други интересни имена от електронната сцена ще бъдат част от изданието на фестивала в Пловдив.

Събитието ще се проведе с подкрепата на община Пловдив като част от кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019.

Билети могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата страна цена 15 лв.  С торбички с цветен прах посетителите ще могат да  се сдобиват на място: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.

Повече информация - във Фейсбук страницата на Фестивала на цветовете: www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички