The Serial Killers атакуват ден по-късно и на друго място


The Serial Killers атакуват ден по-късно и на друго място

3890

Така обявеният концерт на хип-хоп супергрупата The Serial Killers ще се състои на ново място ден по-късно.

Легендарните B Real от Cypress Hill, X Zibit и Demrick ще се изявят в столичния клуб Mixtape 5 на 11 септември, известиха организаторите на концерта B•OK Entertainment.
 
B Real, X Zibit и Demrick ще стъпят на родна територия още на 8 септември. Промяната в датата се дължи на факта, че B-Real предприема мини турне у нас като част от популярната поредица High Summer 2014 – на 9 септември в клуб Oxygen в Слънчев бряг и на следващия ден в клуб Xtravaganza преди взривоопасното шоу на 11 септември в София. Диджей турът му включва специално селектирани сетове с най-силните хип-хоп и фънк хитове от последните 20 години.    

Проектът The Serial Killers събира на една сцена някои от най-емблематичните рапъри, а именно – B Real, X Zibit и Demrick (a.k.a. The Serial Killers). В септемврийската вечер хип-хоп великаните ще изпълнят едни от най-големите хитове на Cypress Hill и X Zibit. Част от най-силните и добре познати на феновете родни изпълнители ще подгреят щатските легенди. Сред българските артисти публиката ще види Bobo, Jahmmi Youth, Chibook, Atila и други.

Вратите на Mixtape 5 отварят в 21.00 часа. Единичната цена на билет за концерта е 30 лв. На място пропускът ще струва 35 лв.

След гостите пултът ще бъде зает от добре познатите на нашата публика диджеи от Camp Sessions. От своя страна, B Real ще продължи в софийския клуб Sugar с тематичния си диджей сет "Dr. Greenthumb". Входът за афтърпартито е 15 лева.  

Закупените билети за 10 септември остават валидни за новата дата и място, а желаещите да го върнат могат да се обърнат към билетопродавача, от когото са го закупили.

Билети - в мрежата на Ticketlogic, TicketPortal и TicketPro, както и на касите в партньорските мрежи.

Предварителното закупуване на пропуск е препоръчително предвид по-малкия капацитет на клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички