Нана купоняса в клуб Bedroom Premium


Нана купоняса в клуб Bedroom Premium

4318

Нана (Nana), който бе сред звездите в лятното издание на концерта "Обичам 90-те", проведен наскоро в Лозенец, избра родното Черноморие за почивка със своето  семейството - подобно на Джени Берген от шведската група Ace Оf Base.

Малко преди участието си рапърът пристигна със съпругата  и сина си в София, за да заснеме видео към първото парче, съвместно дело с българската певица ДесиСлава.

Изпълнението, наречено "Cotton Candy”, бе записано преди време в Холандия, Германия и България. Новината от кухнята на събитията е, че в близко бъдеще предстои да бъде реализиран и клип към него.

Немският рапър не пропусна да се позабавлява в любимия си клуб Bedroom Premium в Слънчев бряг по време на престоя си у нас това лято. Миналата година той за първи път беше гост на Bedroom (но на стария му адрес) и тогава избра резидента - диджей Mascota, да ремиксира легендарните му парчета "Lonely" и "Remember Me". Това лято Нана остана възхитен от преобразяването на Bedroom Premium като интериор, обстановка и атмосфера. Без фалшива куртоазия артистът сподели, че новият Bedroom Premium е на нивото на най-добрите европейски клубове.

Впрочем, въпреки че след предишното си гостуване у нас тъмнокожият вокалист обяви, че слага край на музикалната си кариера, все пак не изпълни "заканата" си.

Както MySound.bg вече огласи, съвсем наскоро той записа новото парче "Amazing" съвместно с DJ Sutter и Sibela.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички