Преди обед се завръща в ефира на bTV на 1 септември


Преди обед се завръща в ефира на bTV на 1 септември

4333

"Преди обед" се завръща на живо в ефира на bTV от 1 септември.

Магазинно-информационното предаване ще се излъчва всеки делник от 9.30 до 12.00 часа. През новия сезон водещите Деси Стоянова и Александър Кадиев ще стигнат по най-прекия път до сърцата на зрителите, търсейки заедно решение на техните проблеми.

Ако са ви "метнали" в сметката, ако търсите справедливост или сте забелязали нередност, екипът на "Преди обед" с радост ще разплете историята до край. Зрителите могат да изпращат сигналите си на страницата на предаването във Фейсбук - https://www.facebook.com/prediobed.

"Преди обед" ще представи нови поредици, в които ще разплита интересните истории на известни и неизвестни герои. Още в началото на септември Деси и Сашо ще потърсят най-готиния учител в България, според неговите ученици. Зрителите на bTV ще се запознаят с хората, които с гордост носят призванието "даскал".  

И още - как 9 септември промени човешки съдби –  личните истории на хора, за които годишнината е празник, а за други – преврат. Какъв е новият живот на местата, свързани с миналото на различни градове в България?

Екипът на "Преди обед" отново ще отиде "със звезди на море" и ще сподели отпускарския сезон с едни от най-нашумелите изпълнители на лятото. Михаела Филева (на снимката) и Били Хлапето, Вензи, Прея, Рут Колева и много други ще ни допуснат до своето лято без грим и с много пясък и слънце.

Зрителите ще видят всичко, което остава скрито в най-гледаните и мащабни шоута у нас – "Гласът на България" и "Survivor Камбоджа".

Репортерите ще влязат зад кулисите, ще ни срещнат с участниците и техните близки, ще преживеят заедно техните най-емоционални моменти.

След успеха на поредицата "Ванга. Истинската" Деси и Сашо ще потърсят и неразказаното за живота и мисията на учителя Петър Дънов.

Екипът ще спази обещанието си да покаже какво се случва по-късно с героите от миналия сезон на предаването. Сбъдна ли се мечтата на Томас от Дупница да се срещне с Андреа Бочели? Колко книжки прочете детето-чудо Джулио след като получи мечтаната библиотека? Успяха ли Нона и Людмил да задържат свалените килограми в предизвикателството "Промени се"?
 
А Деси и Сашо ще са такива, каквито са… в пълна готовност да се скарат, да се смеят, да ви забавляват!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички