Инди вечер с Jeremy? и Jin Moniс в Маймунарника на 30 август


Инди вечер с Jeremy? и Jin Moniс в Маймунарника на 30 август

4498

Вечер, посветена на инди музиката и най-ярките пердставители на тази общност, предстои в столичния клуб "Маймунарника" тази събота, 30 август.

Събитието има за цел да постави началото на нова музикална концепция и да основе традиция, наречена My Indie Monkey, чиято идея е да се осъществява периодично занапред.

Две от най-обещаващите и качествени български банди ще вземат участие в първото издание, редувайки песни от собственото си творчество с парчета на едни от най-популярните групи в жанра. Jeremy? и Jin Monic ще направят два последователни с отделна продължителност от по близо час и половина всеки. В паузите, както и преди и след концерта, селекцията е поверена на Shakermaker.

Jeremy? е достатъчно познато име в алтернативните среди. През последните една-две години групата стремглаво набира популярност, като изявите ѝ в "Терминал 1" няколко пъти достигат пълния капацитет от няколкостотин души.  През пролетта на тази година бандата реализира видеоклип към сингъла "Runaway" (http://www.youtube.com/watch?v=LcrpnYruR8Y ), както и турне в десетина от българските градове. В момента Ерсин Мустафов (вокали, китара), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани) и Ники Сербезов (бас) работят по първия си албум, който се очаква да излезе есента.

Jin Monic е сред най-новите имена на ъндърграунд сцената у нас. За кратко време бандата привлече солидна и все по-нарастваща се група от симпатизанти. Във формацията влизат Ni Iv (вокали), Ивайло Василев (китара, вокали), Боян Дечев (китара), Джокич Стефанов (бас) и Георги Иванов (барабани).

Освен авторски парчета, двете банди ще представят и песни на Arctic Monkeys, Queens Оf Тhe Stone Age, Kasabian, Radiohead, The Black Keys, Miles Kane, Kings Of Leon, Foo Fighters, Nirvana и други близки до стила.

Билети за събитието ще се продават само на място на цена от 5 лв. Вратите на клуба отварят в 19.30 ч, начало на концертната част е 20.30 ч.

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/796945583659875/?fref=ts

Профил на Jeremy?:
https://www.facebook.com/jeremyband/timeline

Профил на Jin Monic:
https://www.facebook.com/jinmonic/timeline

Jeremy? - "Lonely Boy" (The Black Keys Cover): Live At Terminal 1
http://www.youtube.com/watch?v=0I63Tvg-aZ4

Jin Monic - "Sober Face"
http://www.youtube.com/watch?v=Gtd7kqPhzCo

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички