Още техника и улеснен пропусквателен режим за Dubioza Kolektiv


Още техника и улеснен пропусквателен режим за Dubioza Kolektiv

6935

Последни подробности около днешния концерт на Dubioza Kolektiv (Дубиоза Колектив) - както е обявено от близо една година насам, събитието ще се състои в "Маймунарника" тази вечер, 29 август.

Според данните от предпродажбата на билети, съвсем реална е възможността днес клубът в Борисовата градина да достигне рекордна посещаемост. Досега в границите на "Маймунарника" едновременно на едно събитие са присъствали около 2 300 души - това се е случвало  два пъти - на концерти на Уикеда и Светльо & The Legends.

Към момента гостуването на Дубиоза със сигурност привлича над 2 000 души. В тази връзка организаторите от "Строежа" са предвидили подобрен пропусквателен режим - цели пет коридора ще бъдат обособени на входа на клуба. Един от тях ще бъде предназначен за посетители, закупили билети от вече нефункциониращата компания Ticketstream. Пропуските, закупени от нея преди 1 май тази година, важат напълно и без презаверка. Отделни коридори ще бъдат предназначени за притежателите на билети от Eventim.bg.

От отварянето на вратите до приключването на концерта няма да се допуска напускането и повторното влизане в клуба (!) - в тази връзка "Маймунарника" разполага с няколко бара и кухня, които да задоволяват нуждите на посетителите.

С оглед мащаба на събитието саундинженерите от Stagemasters са инсталирали специално външна озвучителна система, два пъти по-мощна от стандартната налична, както и допълнително осветление и сценични съоръжения.

Мрежата на Eventim.bg ще бъде достъпна до 19.00 ч. днес, като след този час встрани от входовете на "Маймунарника" ще бъде позиционирана и отворена каса за продажба на билети място. Вратите отварят в 19.30 ч., самият концерт започва в 21.00 ч. Препоръчва се по-ранен час на пристигане в клуба.

Веднага след края на концертната част - от 23.30 ч., е предвидено официално афтърпарти в "Терминал 1". Клубът ще отвори предсезонно врати специално по повод събитието. Входът ще бъде свободен за притежатели на билети от изминалия лайв.

Музикалната селекция ще бъде подбирана от екип на "Строежа".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички