Отменят Мистерията Еньовден в Пловдив


Отменят Мистерията Еньовден в Пловдив

3813

След месеци тренировки и усилена подготовка, танцьорите от трупата на Нешка Робева и музикантите от "Мистерията Еньовден" няма да успеят да зарадват пловдивската си публика.

Лошото време проваля шестото и финално изиграване на сцена на единствения български спектакъл, събрал 10 000 българи за едно представление.

Гостуването на продукцията, обявено в Пловдив за 4 септември, се отменя окончателно. Причината е в лошите метеорологични условия, потвърдени за дата на шоуто от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН. За място на представлението бе предвиден античния театър в града, но за съжаление прогнозата за времето ще попречи на неговата реализацията на открито. За датата на спектакъла се очакват валежи, понижения на температурите и значителната облачност, за които метеоролозите сигнализират още от първите дни на септември.

Всички закупени билети могат да бъдат върнати след 15 септември, а заплатените суми - възстановени, съобщиха организаторите на "Мистерията".

За улеснение на всички, закупили пропуск за спектакъла, не се фиксира крайна дата за възстановяване на парите - те могат да бъдат върнати в обектите от мрежите на TicketPro и Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички