116 кандидати показват X-Factora-a си в 96-часов маратон


116 кандидати показват X-Factora-a си в 96-часов маратон

4237

След прослушванията на X Factor и стотиците желаещи да се превърнат в следващата звезда на България, дойде времето на следващото голямо предизвикателство, наречено тренировъчен лагер.

Това е вторият етап след кастинга и живите прослушвания, от който се очаква да намали значително броя на участниците в музикалната надпревара. Конкуренцията помежду им нараства все повече с наближаването на старта на X Factor, който ще се състои в ефира на Нова от 21.00 ч. на 9 септември.

В продължение на 4 дни и общо 96 часа, 116-те кандидати за музикална слава ще представят своя талант и творчески умения в маратон от различни задачи. Изпитанията са подготвени от журито на X FactorСаня, Мария, Любо и Заки, и от музикалните му педагози. Викове от радост и вълнение, въздишки през сълзи, предизвикани от думата "не", и скрити погледи на благородна завист или напрежение от надпреварата, очакват бъдещите звезди, най-младият от които е на 14 години, а най-възрастният – на 57. Тук провокациите са на всички нива – глас, поведение, психическа и физическа издръжливост.  
След тренировъчния лагер на X Factor, в надпреварата за участие в концертите на шоуто остават едва 40 кандидати. Действително, това е мястото, където някои от тях ще се изстрелят като с трамплин към славата, но други ще се сблъскат със суровата действителност.

Задачите съвсем няма да са само музикални. В продължение на 96 часа състезаващите се таланти ще прекарат безсънни нощи в сериозни музикални изпитания – задачи по хореография, пластичност и ритмичност – задължителен елемент за атрактивното представяне на всеки талант. "Всичко това се прави, защото в X Factor само един хубав глас не е достатъчен. Трябва съвкупност от много качества, за да станеш истинска звезда", разказва Магърдич Халваджиян, продуцент на предаването. Едва 1/3 от желаещите ще стигнат до финалния концерт благодарение на своя талант и двойно повече труд.

След него Мария, Любо, Саня и Заки ще изберат талантите, които ще се отправят към Къщите на съдиите, за да разгърнат потенциала си с помощта на своите ментори.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички