Вторият етап от турнето на Илкa Александрова започва в Сопот


Вторият етап от турнето на Илкa Александрова започва в Сопот

3985

Вторият етап от национално турне на Илка Александрова "Танцувай, Пагане" започва в Сопот на 5 септември, съобщи народната певица.

Изявата е по случай празника на града на централния площад.  

Авторката на музиката и текстовете към популярните си песни "Сънувала Търновска царица","Хан Аспарух и танца на любимата Пагане", "Прочу се Дана Юрдана" и "Армаган ти нося", "На "Кенана" да идем" и нейният бенд събраха почитателите си в Казанлък, Сливен, Троян и Пловдив през юни и юли.

Фолклорната изпълнителка ще се изяви до края на месеца в Ямбол (23 септември), Калофер (27 септември), а Велико Търново ще чуе на своя сцена "Търновската царица" в лятното кино на 30 септември.

"Очаквам с нетърпение първите срещи с моята публика, за която съм подготвила много нови творчески изненади...", казва именитата певица, която се радва на голяма обич и популярност.

Турнето на Александрова продължава и през октомври с дати в Червен бряг (1 октомври), Карлово (2 октомври), Русе (7 октомври), Шумен (8 октомври ), Горна Оряховица (9 октомври), Добрич (14 октомври), Разград (15 октомври), Търговище (16 октомври), Смолян (22 октомври), Сандански (28 октомври) и Петрич (29 октомври).

Финалът на "Танцувай, Пагане" е в Дома на културата в Гоце Делчев на 30 октомври. Всички концерти са с начален час 19.00. Певицата живее в Германия от 20 години, но не се отказва от българската си публика.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички