Концертът на Дубиоза Колектив с рекордна посещаемост


Концертът на Дубиоза Колектив с рекордна посещаемост

4350

Концертът на Дубиоза Колектив (Dubioza Kоlektiv), който се състоя миналия петък – 29 август, достигна рекордна посещаемост за най-големия по капацитет клуб в София - "Маймунарника", отчетоха организаторите от "Строежа".

Многоцветен репотаж на Марчела Иванова - ТУК!

Както MySound.bg вече писа, събитието отбеляза тотална разпродажба на пълното предварително предвидено количество билети, включително отпуснатите като допълнителен брой. Над 2 500 души в "Маймунарника" станаха свидетели на живо на зареденото с много и силни емоции шоу на босненската банда. До този момент клубът не бе събирал едновременно повече от 2 300 души. На фона на екслузивността на ситуацията, концертът премина по план и график, без никакво излишно напрежение, за което спомогнаха предварително взетите мерки и направени подобрения в стандартния режим на дейност на тази локация.

След единадесет партито се премести в клуб "Терминал 1", където публиката имаше възможност да се срещне и със самите музиканти.

Още през миналата година организаторите от "Строежа" и мениджмънтът на Дубиоза Колектив са влезли в преговори за следващия концерт на групата, който се очаква в по-голям мащаб у нас най-късно през 2016.

Историята продължава!

Събитието бе осъществено със съдействието на Bushmills.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички