Емблематичният Роро се завръща в музикалния ТВ ефир


Емблематичният Роро се завръща в музикалния ТВ ефир

4926

Радослав Кавалджиев - по-популярен само като Роро, се завръща в музикалния ефир на България с Next TV.

Това е първото и единствено засега интерактивно ТВ предаване, чиято премиера предстои в ефира на Box TV на 5 септември.

Next TV ще се излъчва на живо в петък от 21.00 до 4.00 ч. от студио, обордувано с последните иновации в аудио-визуалните технологии и ежеседмично ще посреща над 100 гости на живо, удобно разположени в зона за забавления.  Форматът на продукцията е динамичен и предлага на зрителите експеримент,  толкова зрелищен, колкото е и амбицията му за актуалност и информативност.

Next TV е кросмедийна платформа, вдъхновена от игрите, електронните спортове, новите технологии, интернет и социалните мрежи, дигиталните изкуства, музиката, екстремните спортове.

Платформата е изградена от уеб-портал с всекидневни ъпдейти и отразяване на всичко ново от света на електронните спортове, а самото ТВ предаване е с канали във всички социални мрежи.

Next TV ще организира и партнира на събития, свързани с активните млади хора, с интереси в сферата на гейминга, състезателния гейминг, музиката и дигиталния начин на живот, обяснява Роро, който е син на покойния гранд на блуса и рок-ен-рола Вили Кавалджиев.

В студиото винаги ще гостува и диджей, който ще миксира на живо, а VJ ще се грижи за визуализациите и за продуктовото позициониране на рекламодателите в рамките на инсталацията.

Предаването ще представя най-интересните събития, свързани с гейминг, нови технологии, партита, ектсремни спортове и ще си партнира с водещите фирми и промоутъри, във всяка една от тези сфери.  Платформата дава уникални възможности за интерактивно продуктово позициониране, разиграване на награди, за аудиторията в студиото и пред екрана.

За тези, които не гледат телевизия, преживяването се прехвърля през уеб-сайта на платформата, където е инсталирана,  предлагайки лайв стрийм и лайв чат.

Геймингът и електронните спортове ще бъдат във фокуса на в програмата на Next TV. Основните елементи на програмата включват ревюта на игри, софтуер, техника, филми, турнири, локални събития - коментар на живо на турнири организирани или спонсорирани от Next TV/eSpot.

Всеки брой ще предлага интервюта с гости (играчи, организатори, видни лица от гейм средите), авторски рубрики на членове от екипа, както и тематични такива; ще представя нови гейминг проекти и ще дава възможности за феновете да участват в игри с много материални награди, свързани с гейминга - Big Bang (интерактивни игри между зрителите всяка седмица), MYST v2.0 в малките часове – интерактивен куест с награди, и т.н. www.nexttv.bg След 8-годишно затишие Роро се върна на екран с Парк Live по БНТ. 30-минутната рубрика, която стартира през август в рамките на "Денят започва", вади от анонимност талантливи улични музиканти, а водещият изповядва и популярни имена от поп и рок сцената всяка деленична сутрин. 

Звездата на Роро изгря в несъществуваща вече, но придобила култов статус телевизия ММ, където се подвизаваше като водещ и музикален редактор в едни от най-напредничавите ѝ предавания - "Мист", "Интерактив", "Искам", "Парти Микс" и "Кламер" до 1992. Бил е изпълнителен продуцент на телевизионното шоу "Стани богат" и супервайзър на "Джубокс". Безкрайния си ентусиазъм пренесе в по-късно в (също така несъществуващата към днешна дата) MAD TV, където продуцираше хитовата поредица MAD Secret Concerts.
 Понастоящем е програмен директор на Box TV.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички