Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Браво става на 10, раздава подаръци в специален юбилеен брой


Браво става на 10, раздава подаръци в специален юбилеен брой

4674

Най-популярното и обичано тийн списание в България "Браво" отбелязва 10 години на българския пазар днес, 2 септември.

Изданието ще отпразнува рождения си ден с юбилеен брой на специална празнична цена от 2,90 лв. (вместо 3,90 лв.)! Изненадите не свършват до тук! "Браво" даде възможност на читателите си сами да изберат 22-те плаката в специалния  брой. В него феновете ще открият още много награди и талони с отстъпка, както и подарък - уникална папка класьор с най-горещите български звезди - Атанас Колев, Рафи, Ангел и Моисей, Декстър, Жана Бергендорф и Pavell & Venci Venc'. Из страниците на юбилейния брой читателите ще пропътуват през годините и ще си припомнят най-забележителните събития през изминалото десетилетие. От ексклузивните интервюта с R5 и 5SOS ще научат най-съкровените тайни на хитовите банди, ще разберат какво не трябва да липсва в гардероба им през есента и кои са  най-новите премиери на малкия и големия екран.
 Още изненади и видеопоздрави на любимите си звезди феновете ще намерят и в официалната Facebook страница на списанието през целия септември.

Специалното издание на "Браво" вече е във вестникарската мрежа.

За "Браво"

"Браво България" е част от семейството на "Браво Германия" - най-голямото тийн списание в Европа. Първият му брой излиза на 2 септември 2004. С атрактивното си съдържание и близък до тийнейджърите език никак не е чудно, че то бързо успява да завоюва лидерски позиции както сред читателите, така и сред родните звезди. Лицензното издание и до днес следва концепцията на немския първообраз, като на страниците му се застъпват следните основни теми – музика, кино, любов и живот. Списанието съчетава по уникален начин новини от света на шоубизнеса с ексклузивни фотосесии, интервюта и професионални съвети от любимеца на тийновете, сексолога д-р Михаил Околийски. За своите читатели изданието отдавна се е превърнало в израз на принадлежност към определена култура, общност и интереси, които с удоволствие демонстрират сред приятели. Запазена марка са плакатите с нашумели тийн идоли от родната и световна сцена.

Читателите на "Браво"

Основната целева група е 13-18 години, преобладава аудиторията на момичетата. Феновете са верни, любопитни, емоционални и ентусиазирани, в крак с новото време. Имат изградено отношение към определени марки и тенденции и са на "ти" с новите технологии.

Повече от списание

Най-красноречиво успеха на "Браво" подкрепя броят на почитателите на списанието във Facebook(https://www.facebook.com/bravobulgaria), които вече надхвърлят 180 хиляди. Всеки ден фен страницата публикува новостите от света на музиката и шоубизнеса и поддържа активна комуникация с читателите.

Партньорства и кампании

Лидерските позиции на "Браво" се дължат не само на безспорно оригиналното съдържание, но и на активната му позиция, заявена чрез социални инициативи и кампании като "Не затваряй очи!", "Доведи Революция Z в своето училище", както и на партньорства с предавания като X Factor и "Гласът на България". Това лято за втора поредна година списанието осъществи и инициативата си "Браво препоръчва". Идеята й е да популяризира успешни заглавия от художествената литература за тийнейджъри. Книгите, обозначени със стикер с логото на инициативата, се предлагат във вестникарската мрежа заедно с "Браво".

"Егмонт" е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група "Егмонт". Мисията на компанията е да създава и разказва истории. Сред основните й партньори са авторитетни компании като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros и други.

"Егмонт" е издател на силни и утвърдени автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън, Джон Грийн, Вероника Рот и други.

Повече за "Егмонт" в България: egmontbulgaria.bg, facebook.com/egmont.bg

Официална страница на "Егмонт": egmont.com

Официална страница на "Браво": bravo.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички