Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Огромен интерес към концерта на рап супербандата Serial Killers


Огромен интерес към концерта на рап супербандата Serial Killers

6032

Поради огромния интерес към предстоящия концерт на рап супергрупата The Serial Killers,  състояща се от половината Cypress Hill, а именно фронтменът B-Real и диджеят Julio G, както и от мултиплатинения рапър Xzibit и култовия Dеmrick (още познат като Young D), концертът в Mixtapе 5 на 11 септември прерастна в минитурне, включващо още грандиозно афтърпарти в клуб Sugar и подгряващи вечери в Пловдив, Слънчев бряг и Варна.

В момента бандата е сред най-горещите изпълнители на световната хип-хоп сцена, а дебютният микстейп на формацията "Serial Killers" Vol. 1, включващ гости като Kurupt, Goldie Locc, Ill Bill, DJ Khalil и DJ Lethal събра възторжени ревюта от американските рап медии и беше обявен за едно от хип-хоп събитията на 2013.

Освен всички съвместни парчета на великолепната четворка, по време на лайва на The Serial Killers феновете ще могат да се насладят на соло rзпълнения на всеки от рапърите като B-Real е обещал специална изненада за най-верните фенове на Cypress Hill. На препартитата и на афтъра в Sugar пък B-Real ще се представи в нова роля зад пулта с диджейския си проект Dr. Greenthumb. Както MySound.bg вече извести, той ще получи специален съпорт от страна на останалите в бандата, а подгряващи от българска страна са реге иконата Jahmmi Youth и изпълнителят с най-внушителен списък от хитове през последните няколко години - Bobo. Към тях в Пловдив ще присъедини градската легенда DJ Skill, а на концерта в Mixtape 5 ще се изявят още Atila, Chibook и Xonic от Camp Sessions.

Точните дати на минитурнето са (както следва): 8 септември (понеделник) в Total Sport, Пловдив; 9 септември (вторник) в клуб OxwgenСлънчев бряг; 10 септември (сряда) във варненския клуб Xtravaganzza и 11 септември (четвъртък) в София като в клуб Mixtape 5 вратите ще отворят в 21.00 ч., изявата на гостите ще започне в 22.30 ч.; преди партито да се пренасе в клуб Sugar, където вратите отварят в 22.00 ч., а шоуто е с начален част 1.30 с Bobo и Jahhmi Youth преди да продължи със сета на B-Real.

Входът на афтър и препартитата е между 10 и 20 лева, а билетите за концерта в Мixtape 5 са на цена от 30 лева в предварителна продажба и 35 лв. на входа.

Микстейпа "Serial Killers Vol. 1" -  на линка по-долу:
http://www.livemixtapes.com/mixtapes/24700/xzibit-b-real-demrick--serial-killers-vol-1.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички