Прелюбопитни гости в празничния концерт на Остава


Прелюбопитни гости в празничния концерт на Остава

5630

Както вече бе обявено, група Остава ще отпразнува своята 22-годишнина с концерт в "Маймунарника" на 4 септември (този четвъртък).

Събитието се провежда всяка година в края на лятото, събирайки стотиците фенове на бандата от различни генерации.

Традиционно в изявите на живо взимат участие много музиканти, познати от други популярни проекти, приятели на Остава.

Тази година на сцената към състава  ще се присъединят - за различни песни,  Димо от P.I.F., Вики от Мастило (на снимката вдясно), както и една сравнително нова изпълнителка, набираща популярност през последната година - Ража.

Към инструменталистите ще се включат Димитър Семов (ударни) и един от старите членове на Остава Михаил Шишков, със своята педъл стийл китара, чието звучене е така характерно за първите албуми на формацията.

За цялостния предварителен съпорт Остава ще гласува доверие на млади артисти от новосформирания инди лейбъл Homeovoxmusic. Мила Робърт и групите Bears And Hunters и Hayes & Y - в поредни сетове – ще предствят за първи път на голяма сцена авторските си парчета.

Преди, в кратките паузи, както и след концерта музиката в клуба ще избират Shakermaker и Bel.

Билети за концерта на Остава и приятели се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 8 лв. при предварително закупуване и 10 лв. на самата дата и място. Каси: "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Строежа", "Маймунарника".

На 4 септември клубът ще отвори врати в 19. 00 ч., подгряващите изпълнители стартират в 20.00 ч., а Свилен Ноев и Ко. удрят хедлайн в 21.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички