Български звезди се превръщат в британски музикални икони


Български звезди се превръщат в британски музикални икони

4341

Лондон се пренася в София за нощта на Brit Music Icons на 11 септември.

Десет български звезди ще бъдат преобразени в популярни икони от различни дестилетия на брит музиката на специалното тематично събитие, което ще се състои в столичния клуб "Терминал 1" от 21.00 ч. на 11 септември, четвъртък.

Телевизионната водеща Мария Силвестър, актрисата Йоанна Буковска, дизайнерът Николай Божилов, моделите Ива Янкулова и Ивета Димитрова, журналистът и музикален селектор Биляна Димова, оперното сопрано Пламена Гиргинова, тацьорката Илияна Георгиева, както и диджеите Shaker Maker и Николай Въжаров ще влязат в ролите на емблематичните британски музиканти, сред които Amy Winehouse, Elton John, Elly Jackson (La Roux), David Bowie, Roisin Murphy, Annie Lennox, Boy George, Dave Gahan (Depeche Mode), Florence Welch (Florence Аnd The Machine) и Siouxsie Sioux.

Героите са така подбрани, че звездите да напомнят иконите не просто визуално, а и като темперамент, като по този начин да се почувстват максималко на място в кожата им.  

Музиката ще прескача от соул звука на бунтарката Winehouse към типичния лондонски синтпоп на La Roux и инди рока на Florence Аnd The Machine като преднамерено ще залита към класиките на артисти, чиито сингли имат своето запазено място в Billboard Hot 100 - David Bowie и Elton John. Очертава се и мощен скок от пост пънка на Siouxsie Аnd The Banshees към ню уейва на Depeche Mode.

Зад пулта ще са Shaker Maker, Iveta Dimitrova, Bel Bell и Paci-Pac-Pac, които ще отдадат дължимото на всяка от иконите, допринесла за познатия днес брит звук със своя новаторски за времето си подход.

Входът е свободен, местата – oграничени!

Събитието във Facebook e на:
https://www.facebook.com/events/296465133881483/

Усещането за Лондон се допълва от Beefeater, eдинственият London Dry Gin, дестилиран и до днес в британската столица. Това лято се появи и лимитираната серия Beefeater's Spirit Of London, която е недвусмисленото напомняне за пълния микс от внушения, които носи мегаполисът, притегателно ядро за артисти и хора на движението от цял свят.

Повече информация за Beefeater London Dry Gin: https://www.facebook.com/BeefeaterGinBulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички