На купон преди училище с радио N-Joy


На купон преди училище с радио N-Joy

4401

Pадио N-Joy отправя покана за много емоции и забавление "На купон преди училище" точно в края на ваканцията.

Изпълнения на любими музикални звезди, танци, игри с много награди очакват всички на отворената лятна сцена в столичната Борисова градина на 14 септември, неделя.

Големият празник по повод началото на учебната година е по инициатива на медията със съдействието на минерална вода "Банкя", застрахователна компания Generali и Столична община.

С много настроение в парка в 11.00 часа ще започне програмата на събитието. Участие в нея ще вземат любимите изпълнители Прея (на снимката), Nickname, Ангел и Моисей, Тодор Гаджалов, Pavell & Venci Venc. Всички ще могат да се включат в открит урок по MTV танци с треньори от Dance Academy. Атрактивни танцови хореографии ще изпълнят танцьори от The Center.

"На купон преди училище" ще дойдат още едни от любимите на публиката участници от "Гласът на България", за да заредят всички присъстващи с още много музикални емоции малко преди старта на новия сезон по bTV.  Това са Тодор Гаджалов, Тодор Георгиев, Кристина Иванова и Емилия Валенти, които ще влязат в ролята на треньори и с гръб към аудиторията ще чуят гласовете на желаещи деца от публиката. Най-талантливите ще спечелят покани за концертите на живо от предстоящия сезон на формата.

За да е истинско забавлението, радиото ще въвлече и ученици, и родители в различни предизвикателства и интересни състезания с много награди. Бягане с чували, стрелба с лък, бягащ влак и много други с близо 2 000 награди ще въвлекат присъстващите в истинско приключение на открито. Предизвикателствата ще бъдат обвързани с бързина, екипна работа и ловкост. 

Страхотна музика, много усмивки и още изненади предстоят на 14 септември в Борисовата градина.  Събитието ще се отбележи и предстоящия празник на София – 17 септември.

Повече информация може да откриете на www.njoy.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички