Тънка червена линия посреща есента с нова концепция


Тънка червена линия посреща есента с нова концепция

3855

Столичният бар "Тънка червена линия" посреща есента с нов интериор и поредица от тематични музикални партита.

Новият сезон в един от последните култови софийски рок-ен-рол барове започва с вечери, посветени на музиката на любими артисти. През есента на 2014, редом с най-изявените алтернативни музикални селектори, барът все по-често ще кани известни родни музиканти, които ще представят собствена селекция. Очакват се и интригуващи камерни акустични концерти.

След напоителна лятна почивка заведението подновява сезона в средата на септември, предлагайки на своите посетители много по-разнообразни в тематично отношение музикални вечери, ориентирани в по-голяма степен към диджейски сетове, отколкото към концерти.

Превърналите се в традиционни за бара тематични партита ще бъдат разнообразявани от акустични соло изпълнения на известни български музиканти. Същите тези музиканти все по-често ще участват и в различно амплоа - със собствени диджейски селекции.

Запазва се и традицията музикалните партита да бъдат съпътствани от съответна мултимедия. Началото на новия сезон ще бъде поставено в събота, 13 септември. При вход свободен гостите на бара ще могат да се забавляват в компанията на Краси Москов и неговия музикален избор. От "Тънка червена линия" обещават и редица промоции за откриващото събитие.

До края на септември ще има тематични вечери, свързани с музиката на гениалния Jack White и на любимото сиатълско трио Pearl Jam, Soundgarden и Alice In Chains.

"Тънка червена линия" се намира в квартал "Зона Б5" на ъгъла на улиците "Партений Нишавски" и "Българска морава". Барът разполага с билярд, джаги и дартс, а има и възможност за гледане на най-важните спортни събития, като често събира футболни запалянковци пред телевизорите си. Клубът има и сцена, на която се изявява множество рок групи и диджеи.

Много от редовните посетители на "Тънка червена линия" го определят като едно от последните кътчета в София, запазили духа на рок-ен-рола.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички