Избират най-добрия бийтбоксър пред паметника на Съветската армия


Избират най-добрия бийтбоксър пред паметника на Съветската армия

5326

Осмият финал на националния турнир по бийтбокс The Official Nescafe® 3in1 Beatbox Battle ще се състои пред паметника на Съветската армия в София на 19 септември.

Началният час на събитието е 18.00. Вход свободен.

Както MySound.bg вече огласи, това е третият етап от надпреварата, а победителят в нея ще представи страната ни на Световния турнир в Берлин.   

Сцената на Solar Summer 2014 ще бъде изградена специално за най-голямото бийтбокс събитие в България и Европа. Отново ще бъде направен опит да се подобри рекордът на Гинес за най-многобройно изпълнение на бийтбокс. Събитието се организира от Нестле България с подкрепата на Столична община и за 8-ма поредна година млади таланти от цяла България получават възможност да се изявят и да покажат своите бийтбокс умения. Като част от глобалната инициатива на Нестле за подкрепа и насърчаване развитието на младите хора, в рамките на националното състезание The Official Nescafe® 3in1 Beatbox Battle 2014 ще бъде отличен най-добрият изпълнител.

Dynamic  надви свирепата конкуренция в предишното издание на събитието.

Над 60 бийтбоксъри от цялата страна се записаха за участие в единствения на Балканите национален турнир по бийтбокс - The Official Nescafe® 3in1 Beatbox Battle. В периода от 12 май до 31 юли те качиха на www.facebook.com/Nescafe3in1Bulgaria свои оригинални видеоклипове с бийтбокс. Във втори кръг класиралите се чрез гласуване се срещнаха в директни битки, записани от CITY TV.  На 3 септември  тричленно жури определи 8-те най-достойни да се борят за титлата "Най-добър бийтбоксър на България".

Наградите и тази година са неочаквано добри. Победителят ще получи чек от 1 500 лв. и правото да представлява България на Световия турнир по бийтбокс в Берлин. Класиралият се на второ място ще получи 700 лв. и микрофон, а  бийтбоксърът на трето място -  500 лв. и микрофон. 


Финалистите:                

1. Александър Димитров - Big Alio            

2. Антон Станчев - Chillheart                

3.  Денис Христов- Crickbeat               

4. Ивелин Станиславов - SIFK              

5. Кристиан Владимиров - bust0          

6. Веселин Петров - Vesko

7. Галин Ненов - Killa Bee

8. Кристиан Станчев  - Ultimate

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички