The Serial Killers вече са у нас, стартираха турнето от Пловдив


The Serial Killers вече са у нас, стартираха турнето от Пловдив

4254

Рап звездите B-Real и Xzibit вече са в България.

Те кацнаха у нас с  останалите музиканти от The Serial Killers - Julio G (диджей на Cypress Hill) и Demrick.

Те направиха първото шоу от минитурнето си у нас в Пловдив снощи в пълна до пръсване зала, а B-Real освен с диджейски сет зарадва публиката и като взе микрофона, за да изпълни серия от най-големите си хитове като "Dr. Greenthumb", "(Rap) Superstar" и "Insane In The Brain."

Както MySound.bg нееднократно писа, турнето на The Serial Killers продължава тази вечер в Слънчев бряг и утре във Варна, а грандиозният финал е подготвен за София на 11 септември (четвъртък) с две събития в една нощ – лайв на  The Serial Killers в клуб Mixtape 5 и афтърпарти с диджейски сет на B-Real в клуб Sugar. Специална оферта има за тези, които искат да присъстват и на двете места – при закупен билет за концерта в Mixtape 5, входът за афтърпартито е едва 5 лева. За най-големите си фенове пък, рапърите предлагат опция за ВИП- билети на цена 100 лева, които ще включват вход за лайва, афтърпартито, запознанство с всички в бандата, оригинален ти-шърт от колекцията на B-Real и възможност за снимки с тях.

По време на пресконференцията B-Real сподели, че се е съгласил да участва в цели пет събития в България, защото има страхотни впечатления от страната ни и като артист предпочита да пее отново пред публика с правилната енергия като тази у нас. Рапърът сподели също, че при предишната си визита в България е успял да посети Седемте рилски езера, където изпълнил ритуала за пречистване на греховете на гроба на Св. Йоан Рилски, а после влязъл в първата изпречила му се по пътя закусвалня, което накарало един от клиентите вътре да си изпусне сандвича от изненада, когато го разпознал. Американската рап легенда също така издаде, че в момента заедно със Cypress Hill записват нов албум. А голямата новина е, че този път бандата се завръща към корените си и продуцент ще бъде DJ Muggs, след като последните им два рилийза бяха съответно колаборацията с дъбстеп артиста Rusko Cypress X Rusko и с хаус продуцента Deadmau5 Album Title Goes Here.

От българска страна подгряващи за всички дати на турнето ще бъдат Bobo и Jahmmi Youth, а към тях на сцената в Mixtape 5 ще се присъединят Atila, Chibook и Xonic от Camp Sessions преди цялото парти да се пренесе в клуб Sugar с B-Real като диджей Dr.Greenthumb и специален съпорт от страна на останалите от The Serial Killers – афтър, който определено ще остане в историята.

Другите дати на минитурнето са както 9 септември (вторник) в клуб Oxygen,  Слънчев бряг; 10 септември (сряда) в Xtravaganza, Варна, и 11 септември (четвъртък) в София като в клуб Mixtape 5 вратите отварят в 21.00 ч., а лайвът на The Serial Killers започва в 22.30 ч.преди партито да се пренасе в клуб Sugar, чиито врати отварят в 22.00 ч., а шоуто започва в 1.30 ч. с Bobo и Jahmmi Youth преди сета на B-Real.

Входът на афтър и препартитата е между 10 и 20 лева, а билетите за концерта в Mixtape 5 са на цена от 30 лева в предварителна продажба и 35 лева на входа.

Интервю на B-Real със Snoop Dogg за собствения му канал BREAL.TV може да видите тук:
https://www.youtube.com/watch?v=FVYID4Gs25c

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички