VenZy: Мога да ти вярвам


VenZy: Мога да ти вярвам

4359

VenZy - изпълнителят, всеки сингъл на който се превръща в хит, представи най-новия си проект "Мога да ти вярвам".

Актуалният певец и лейбълът му "Монте Мюзик" отново заложиха на формулата красива музика, силен текст, перфектно изпълнение и въздействащ клип.

Както винаги, VenZy има голяма роля в реализирането на проекта: музиката е композирана от него и Владимир Ампов-Графа. Аранжиментът е съвместно дело на Графа и Борислав Бояджиев – DJ Borche, а автори на текста са Владимир Ампов и Илия Григоров.

Идеята за парчето се ражда по време на снимките на дебютния му сингъл "Под открито небе" в Гърция.

С текста си песента може да докосне сърцето на всеки. Наслаждавайки се на прекрасната мелодия, лириките ни карат да се замислим и осъзнаем, че заради прекаленото ни вглъбяване в ежедневните спорове, борба за надмощие и егоцентризъм, забравяме кое е важното за нас, как да бъдем щастливи и да си вярваме. VenZy подхожда с огромна доза позитивизъм и заразителна емоционалност при филмирането на песента, а режисьорът Васил Стефанов използва трогателни асоциации, които допълнително засилват въздействието на музиката и текста.

VenZy е един от най-успешните и обичани изпълнители на българската поп сцена през последните близо 2 години. Първите стъпки в музиката прави като дете, а комерсиалният му успех идва още с участието му в парчето на Михаела Филева "Опасно близки" (Припомни си клипа им ТУК). Не след дълго идва ред и на първата му авторска песен "Под открито небе", в която си партнира със световната шампионка по бийтбокс Pe4enkata. След тоталния хит "А дано, ама надали" с Графа и Михаела Филева, певецът издава още един солов сингъл – нежната песен "Щом ти си до мен". Няколко месеца след "Въпрос на време" с Дивна, изпълнителят представи изключително красивота парче "Мога да ти вярвам", в което си личи чувството, енергията и класата на VenZy и професионализма на издателите.

Виж клипа на:

https://www.youtube.com/watch?v=sN-rTNkdSFE&list=UUYb2YTEflB-ydgqapdaUrcw

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички