Кой ще се види със Serial Killers и ще ги гледа без пари в София


Кой ще се види със Serial Killers и ще ги гледа без пари в София

3717

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе от B•OK Entertainment , по чиято покана у нас пристига рап супергрупата The Serial Killers. Нейни членове са половината от Cypress Hill: фронтменът B-Real (роден като Луи Фрийз) и диджеят Julio G, плюс мултиплатиненият хип-хопър Xzibit и набиращият все по-голяма популярност Dеmrick (още познат като Young D), които ще се изявят в столичния клуб Mixtapе 5 на 11 септември.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с пропуск за концерта, а един - ЛИЧНА СРЕЩА с кралете на хардкор хип-хопа.

Имената на късметлиите бяха  изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича пилотният сингъл от дебютния микстейп на бандата "Serial Killers" Vol. 1?

Вярното е: "First 48"

Честито на Антоанета Тончева и Иво Стоянов, а за среща със знаменитите гости да се стяга Радослав Атанасов.

Супертриото форсира минитурнето си в България с гръмко шоу в Пловдив.

Клуб Mixtape 5 ще отвори в 21.00 ч., а лайвът на The Serial Killers започва в 22.30 ч. От българска страна подгряващи ще бъдат Bobo, Jahmmi Youth, Atila, Chibook и Xonic от Camp Sessions.

Афтърпартито е в клуб Sugar, чиито врати отварят в 22.00 ч., а шоуто започва в 1.30 ч. с Bobo и Jahmmi Youth преди сета на B-Real, който ще представи специалния диджейски сет Dr.Greenthumb.

Билетите за концерта в Mixtape 5 са на цена от 30 лева в предварителна продажба и 35 лева на входа.

Специална оферта има за тези, които искат да присъстват и на двете места – при закупен билет за концерта, входът за афтърпартито е едва 5 лева. За най-големите си фенове пък, рапърите предлагат опция за ВИП- пропуски на цена 100 лева, които ще включват вход за лайва, афтърпартито, запознанство с всички в бандата, оригинален ти-шърт от колекцията на B-Real и възможност за снимки с музикантите.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за безплатен пропуск за партито на Stan Kolev в клуб Blender на 13 септември, а и някои от албумите на диджея.

Виж как ТУК!

Успех на всички!

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички