Много музика във втория брой на Next.TV довечера


Много музика във втория брой на  Next.TV довечера

4309

Стартиралото миналия петък първо по рода си интерактивно предаване Next.TV с водещ Роро, се оказа тотален хит.

То постави рекорд както в ефира на Box TV, така и с онлайн излъчването си през сайта twitch.tv, превръщайки се най-гледаното стрийминг събитие от България на всички времена. Освен като цифра, аудиторията на предаването впечатлила даже създателите му като активност в социалните мрежи – след като Роро подкани хората да качат в Instagram снимка как гледат предаването, 480 души реагирали моментално, буквално заливайки канала на Next.TV със забавни кадри.

За второто издание на Nеxt.TV този петък Роро (вдясно на снимката, до D2) е подготвил огромна изненада за феновете на видеоигрите – световна премиера повече от месец преди официалната дата на издаване на най-очакваното заглавие тази есен Assassin's Creed Unity, поредната част на култовия исторически екшън-адвенчър, продал над 70 милиона копия в цял свят: откъси от геймплея, на който за първи път ще видим благодарение на специалните гости на предаването - Михаил Лозанов и Спас Крушков, криейтив директори на играта от Ubisoft. Няма грешка - това е първото заглавие, по което се работи в българския офис на компанията, а повече подробности как това е станало реалност ще научите в ексклузивното интервю. Още  по гейминг темата - в предаването ще има и ревю на хитовото заглавие тази седмица Destiny – първата игра, в която всичко се случва на живо без да е предварително планирано от дивелопъра, както и новия епизод на Infamous - Second Son.

За меломаните изненадите са две – култовият рапър Керанов ще представи своя клип от серията One Shot на Facing The Sun, а за първи път в ефир ще бъдат излъчени кадри от лайв изпълнение на B-Real и бандата The Serial Killers, която тази седмица е на минитурне у нас.

Специален репортаж от фестивала Aniventure ще зарадва феновете на аниме, манга и комикси, а Мария Гергова ще издаде какво да очакваме на предстоящото грандиозно
издание на South East European Music Event в София или накратко SeeMe
. Също така ще бъдат обявени победителите в AMV контеста, ще има включване на живо от e-sports турнир по Star Craft, а през цялата нощ ще продължи единствената по рода си интерактивна игра MYST с много награди.

За хай-тек маниаците пък Роро и екипът му са подготвили своеобразна битка между току-що появилия се на пазара iPhone 6 и новата Xperia, в която двата телефона ще трябва да преминат през серия изпитания за скорост и функционалност.

И този петък по традиция над 50 специално избрани зрители ще гостуват на живо в студито, за да изпробват най-новите видео игри в чил-аут зоната на предаването.

Next TV е в ефир всеки петък от 21.00 ч. по Box TV, Twitch TV и на www.NextTV.bg

Първият брой на предаването може да гледате на линка по-долу:
https://www.youtube.com/watch?v=WpRtxuwRLv0&list=PLsu1e8m7Y8sMvVqJcRs5FLnhLGpIyj1sK

Повече инфо - на: 

https://www.facebook.com/NextTVBulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички