Нов клуб отваря шумно в центъра на София


Нов клуб отваря шумно в центъра на София

14591

Най-новият клуб в столицата - :PM Club, ще отвори врати в деня на София (17 септември), с амбицията да е символ на клубната култура.

Откриването на заведението, което се намира на ул. "Гурко" 2-4, ще е с четири парти вечери, взрив от музикални стилове, експлозивно лайт шоу, водещи диджеи и звезден  блясък, обещават от неговата управа.

Разположен в сградата на Телефонната палата, на метри от Софийската градска художествена галерия, :PM Club е новата модерна дестинация в столицата с артистичен дух и съвременен блясък. Проектиран с подчертан индивидуален стил от топдизайнера Светослав Тодоров, създател на Studio MODE и някои от най-добрите клубни интериори в София като клуб Mascara например, :PM club е най-новият проект на доказалия се във времето и успешен мениджмънтски екип, превърнал популярното заведение в емблема на нощния живот в столицата.

Доверявайки се отново на опита и престижа на дългогодишния си партньор в лицето на отличения с първа награда за най-добър бар за 2011-2012 в независимата британска класация Restaurant and Bar Design Awards Тодоров, двете страни си поставят за цел да вдъхнат комерсиален дух и класа на най-новото горещо място за забавление в центъра на София по стандартите на нощните клубове в Париж, Лондон и Москва.

“Основната концепция в интериора на :PM Club е да създадем нов, неподражаем, естетически издържан "храм" на клубната култура, "храм" на живата музика в столицата, музиката като храна за душата. Символика има и в датата на официалното откриване 17 септември - празника на София, в който ще се роди с много любов, вяра и надежда "Клубът на София”, споделя дизайнерът. "Проектирано е пространство, което да изглежда притегателно, място за забавление, със силно присъствие, което да ангажира посетителите и да не ги оставя безразлични нито за миг. Акцент в него е решетъчният, самоносещ се таван с функционални сфери, наподобяващи кубета, чрез които постигаме внушението за храм. И, ако Господ е в църквата, диджеите са в клуба. Тук нашият проповедник е диджеят, разположен в дъното на залата като пастор, а вниманието пада върху случващото се на сцената... В храмовете има икони и чрез стенописи се пресъздават библейски събития, тук обаче куполите са нашето платно, върху които ще се проектират динамични визуализации с различно внушение. Индиректно LED-осветление сменя цветовата гама на отделните елементи, трансформирайки тавана в омагьосваща цветна картина", обяснява Тодоров.

До броени дни гостите клуба ще могат да видят уникалния дизайнерски проект, с който ще се прибави свежа, концептуална визия към досегашната клубна сцена в София. Заведението ще постави ръка върху пулса на нощния живот в столицата, задоволявайки многообразието от вкусове на публиката от сряда до събота в четири тематични дни от седмицата. Феновете на поп, хип-хоп и хаус музиката ще се срещат отблизо с най-актуалните изпълнители, музиканти и топдиджеи от родната и световна музикална сцена.

Сред резидент диджеите на :PM Club ще бъдат популярни имена като Стивън, Васкес, Ясен Петров, Кайски, DJ Станчо и Ray Bon.

:PM Club Grand Opening Week:

17 септември – Grand Opening/ Steven, Vasquez, Kaiski, Jassen Petrov, Simon

18 сепември – King Vanity Black /DJ Ray Bon Birthday Party, DJ Stancho, Host: Dee

19 септември DJ Scott Chester (Best London DJ 2014); Kaiski & Jassen Petrov

20 септември – Simon, DJ Vasquez

www.facebook.com/PMClubSofia

Работно време: сряда - събота: 23.00 - 07.00

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички