Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Нов клуб отваря шумно в центъра на София


Нов клуб отваря шумно в центъра на София

14625

Най-новият клуб в столицата - :PM Club, ще отвори врати в деня на София (17 септември), с амбицията да е символ на клубната култура.

Откриването на заведението, което се намира на ул. "Гурко" 2-4, ще е с четири парти вечери, взрив от музикални стилове, експлозивно лайт шоу, водещи диджеи и звезден  блясък, обещават от неговата управа.

Разположен в сградата на Телефонната палата, на метри от Софийската градска художествена галерия, :PM Club е новата модерна дестинация в столицата с артистичен дух и съвременен блясък. Проектиран с подчертан индивидуален стил от топдизайнера Светослав Тодоров, създател на Studio MODE и някои от най-добрите клубни интериори в София като клуб Mascara например, :PM club е най-новият проект на доказалия се във времето и успешен мениджмънтски екип, превърнал популярното заведение в емблема на нощния живот в столицата.

Доверявайки се отново на опита и престижа на дългогодишния си партньор в лицето на отличения с първа награда за най-добър бар за 2011-2012 в независимата британска класация Restaurant and Bar Design Awards Тодоров, двете страни си поставят за цел да вдъхнат комерсиален дух и класа на най-новото горещо място за забавление в центъра на София по стандартите на нощните клубове в Париж, Лондон и Москва.

“Основната концепция в интериора на :PM Club е да създадем нов, неподражаем, естетически издържан "храм" на клубната култура, "храм" на живата музика в столицата, музиката като храна за душата. Символика има и в датата на официалното откриване 17 септември - празника на София, в който ще се роди с много любов, вяра и надежда "Клубът на София”, споделя дизайнерът. "Проектирано е пространство, което да изглежда притегателно, място за забавление, със силно присъствие, което да ангажира посетителите и да не ги оставя безразлични нито за миг. Акцент в него е решетъчният, самоносещ се таван с функционални сфери, наподобяващи кубета, чрез които постигаме внушението за храм. И, ако Господ е в църквата, диджеите са в клуба. Тук нашият проповедник е диджеят, разположен в дъното на залата като пастор, а вниманието пада върху случващото се на сцената... В храмовете има икони и чрез стенописи се пресъздават библейски събития, тук обаче куполите са нашето платно, върху които ще се проектират динамични визуализации с различно внушение. Индиректно LED-осветление сменя цветовата гама на отделните елементи, трансформирайки тавана в омагьосваща цветна картина", обяснява Тодоров.

До броени дни гостите клуба ще могат да видят уникалния дизайнерски проект, с който ще се прибави свежа, концептуална визия към досегашната клубна сцена в София. Заведението ще постави ръка върху пулса на нощния живот в столицата, задоволявайки многообразието от вкусове на публиката от сряда до събота в четири тематични дни от седмицата. Феновете на поп, хип-хоп и хаус музиката ще се срещат отблизо с най-актуалните изпълнители, музиканти и топдиджеи от родната и световна музикална сцена.

Сред резидент диджеите на :PM Club ще бъдат популярни имена като Стивън, Васкес, Ясен Петров, Кайски, DJ Станчо и Ray Bon.

:PM Club Grand Opening Week:

17 септември – Grand Opening/ Steven, Vasquez, Kaiski, Jassen Petrov, Simon

18 сепември – King Vanity Black /DJ Ray Bon Birthday Party, DJ Stancho, Host: Dee

19 септември DJ Scott Chester (Best London DJ 2014); Kaiski & Jassen Petrov

20 септември – Simon, DJ Vasquez

www.facebook.com/PMClubSofia

Работно време: сряда - събота: 23.00 - 07.00

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички