Виж кой спечели безплатен пропуск за Stan Kolev и негови дискове


Виж кой спечели безплатен пропуск за Stan Kolev и негови дискове

4231

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе ЛИЧНО от нашия приятел Stan Kolev и Relaxator's Dance Company, в чийто каталог за България са албумите на диджея.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за специалното парти, по време на което именитият диджей и продуцент ще представи тракове от своя албум "Higher Self "и ексклузивни ремикси за софиянци и техните гости в клуб Blender на 13 септември.

Други петима щастливци пък се сдобиха с по един от дисковете на Kolev.

Имената на късметлиите бяха  изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Сред създателите на кой музикален стил в електронното направление е нареден Stan Kolev?

Вярното е: Miami South Beach Sound.

Честито на Цветозар Черкезов и Марияна Каратодорова, които да се настройват на парти вълна.

Жребият определи албума "Bulgarianz" да е за Анастасия Христова,  "Еmotional Content" - Емил Попов, Никол Германова ще слуша "Cacao Beach" Vol. 1, "Grace Light" е за Бранислава Ненкова, а специално копие от "Higher Self" ще получи Климент Ангелов.

Макар и все още неиздаден, "Higher Self" вече атакува класациите - вторият сингъл от него "Troubled" в ремикс на Croatia Squad влезе в Top 10 Nu Disco чарта на Beatport миналата седмица. Очакванията за албума са особено високи след трите сингъла дотук: безкомпромисно доброто парче "Thankful" с официален ремикс от Chris Reece, в което той запазва прогресив хаус линията на Маями звука си, наложилят се вече като хит трак "Troubled" със семпъл от класиката "Trouble So Hard" на американската певица Vera Hall и третият сингъл  - "Cocoon Beach", който отново събира заедно дрийм-тийма на българската гласовита певица Поли Хубавенска и израелския топпродуцент Matan Caspi.

Извън "Higher Self" най-приятната изненада за хаус ценителите пък е новото съвместното парче на Stan Kolev с певицата от Мистерията на българските гласове Албена Вескова, която натрупа много нови фенове с незабравимото си участие в "Гласът на България". Крайният резултат - "Vertigo", е достойно продължение на хита им "Event Horizon".

Виж клипа към "Vertigo" на: http://youtu.be/nv7E_lGHYkY

Stan Kolev превзе музикално САЩ и клубовете там. 15 години са му необходими, за да утвърди името си като талантлив диджей, продуцент и ремиксатор. Напускайки рано България, съдбата го изпраща в Маями, където през 1996 слага началото на диджейската си кариера, пускайкио в някои от най-добрите клубове там - "The Living Room" и "Opium".

Постепенно името му става синоним на един от основателите на стила Маями саут бийч саунд. Той стои и зад проекти като Каса Флава, Каса Мека, Соник Вайб, Фючър Моуд и много други. Музиката и ремиксите на Stan намират признание от световноизвестни диджеи и продуценти, сред които Пол Оукънфолд, Ернан Катанео, Чъс и Дейвид Пен и Дейвид Моралес.

Не остават безразлични и лейбъли като Renaissance и Buddha Bar. Талантът му надхвърля клубната сцена и звукозаписните студия и българинът поглежда към телевизията. Съвсем скоро резултатът е факт и негово парче влиза в саундтрака на култовия американски сериал "От местопрестъплението: Маями".

Групата, която подкрепя Stan Kolev да се класира в DJ Mag Top 100, е на адрес: https://www.facebook.com/da.vkarame.bg.dj.v.top.100

Междувременно все още може да тествате късмета си за безплатен пропуск за партито на Dubfire в клуб "Ялта" на 20 септември.

Виж как ТУК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички