Пуканки в менюто на Джеймс Артър


Пуканки в менюто на Джеймс Артър

4642

Както MySound.bg вече извести, голямата британска звезда Джеймс Артър пристига в България на 14 септември, за да участва във финалния концерт на Coca Cola Happy Energy Tour, а ден по-късно ще влезе в ролята на гост-ментор в X Factor България.

Поп изпълнителят ще поддържа любопитството не само на феновете, но и на организаторите буквално до излизането си на на сцената. Артър е заложил на ефекта на изненадата, запазвайки в пълна тайна избраните парчета за концерта. Победителят в X Factor UK 2012 е обявил, че подготвя силен акустичен лайв в съзвучие с цялата идея на Coca Cola Happy Energy Tour.

Сред интересните изисквания на поп идола е наличието на wi-fi интернет на всяка крачка по време на престоя му. Изпълнителят има изричното условие да разполага с интернет връзка дори и в колата, с която пътува, за да може да бъде близо до своите фенове,  прекарващи немалко време в социалните мрежи. Изключително земен и непретенциозен се оказва изпълнителят и по отношение на менюто си. Вода, кафе, Coca-Cola и смути са напитките, които задължително трябва да бъдат на една ръка разстояние. Свежа салата и пилешко пък са предпочитанията му за храна. Категоричен е и за още нещо – огромен пакет солени пуканки трябва да очаква звездата в бекстейджа след неговото изпълнение.

В деня на първия учебен ден – 15 септември, Джеймс Артър ще влезе в X Factor България. Той ще застане рамо до рамо със Саня Армутлиева, за да сподели своя опит и ключа към успеха с участниците в третия сезон на формата у нас.

Британският изпълнител ще стане част от Къщите на съдиите, където ще го видим не в ролята на кандидат, а на звезда, покорила световната музикална сцена.        


          

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички