Силвия Кацарова пя над 3 часа за ЧРД на пиано-бар Изток


Силвия Кацарова пя над 3 часа за ЧРД на пиано-бар Изток

4511

На 12 септември бе добавена още една година към десетилетната история на най-стария пиано-бар в София – "Изток".

Заслужил имиджа и подбраната си аудитория, този родоначалник на идеята за подобен вид заведение в столицата отпразнува своя рожден ден с бурен купон, емоции, танци и прекрасна музика. Сладки спомени за отминалите години донесоха изпълненията на легендарната певица Силвия Кацарова. Като основател на тази култура за България, управата на "Изток" отбеляза не просто още една година от появата си, а юбилей на всички пиано-барове. Кацарова изказа искрени благодарности за личната покана и сподели, че всяка първа крачка носи история и в чест на бара пя повече от три часа. Присъстващите бяха посрещнати с жива музика, перфектен звук, подбрана селекция от класни вина, уиски, шампанско и други почерпки.

През годините специални гости на пиано-бар "Изток" са били световноизвестни артисти като Richard Clayderman, Chris Norman, Dragana Mirkovic, Ceca Velichkovic, Lord Of The Dance и други групи и изпълнители.

Всеки, който би искал да се наслади на класна обстановка, обслужване, музика за душата и да се потопи в атмосферата на автентичния стил на първия пиано-бар в София, може да се отбие на улица "Тарас Шевченко".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички