Група Eridan открива за Grave Digger


Група Eridan открива за Grave Digger

4595

Българската група Eridan ще удари преди Grave Digger в столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 часа на 21 септември.

Концертът е по повод 13-ия рожден ден на най-популярния български рок/метъл сайт – WeRock.bg.

Както MySound.bg вече писа, миналата година родната банда издаде дебютния си албум "Пътят към Прозрението", който се превърна в една от най-приятните изненади за  феновете у нас. През последните 7 седмица парчето "Непознат" е в челната тройка на класацията"Каменица Рок 40" на радио Z-Rock, а "Вечен живот" се превърна в хит и я оглави още преди Нова година, оставайки за 12 седмици на първо място. Другият хит на рокаджиите - "Пътят към Прозрението", счупи всички постижения в същата класация, заемайки непоклатимо лидерската позиция цели 18 седмици.    

Момчетата са в страхотна форма, напредват с материала за новия албум и обещават да представят най-доброто от творческия си път дотук.

Формацията е създадена от Иво Икономов и Димо Тодоров през 2001. Двамата са бивши членове на Конкурент, а басистът Икономов е свирил още в Импулс, FDB, VSA, дует Ритон и други. Настоящият вокал Павлин Манев и барабанистът Стоян Петров са професионални музиканти с богат концертен и студиен опит.
 
Билетите за концерта по 35 лева са в продажба на http://bgtsc.eu/grave-digger/ и в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на "Пикадили", Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", "ESPO Груп", Usit Colours, Outlet Alex, "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

При налични пропуски в деня на концерта и на входа на клуба цената ще е 40 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билети и спазването правилата на клуба с цел избягването на недоразумения в деня на концерта.

Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
За повече информация и въпроси:events@bgtsc.eu

Предстои оповестяването на подробности и комплименти към феновете.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички